Miért lett divat a közértben zabálás?
Régen sosem láttam hogy bárki is evett volna a közértben mielött kifizette volna a kaját.Manapság meg elemgyek egy bevásárló kp.-ba és látom hogy vánszorognak az emberek,a családok és egy csomónak tele a szája,eszik a pogácsákat,túró rudikat,isszák akólát majd beleteszik a szemetet a kosárba és azt fizetik ki...
Ez annyira proli dolog..miért lett ez divat?Miért nem bírnak várni 10 percet amíg kifizetik?
Hát igen,de ezek MI vagyunk.MI élünk itt és MI hagyjuk hogy így legyen.
Mondjuk a liberális médiában nap mint nap ezt láthatod hogy mennyire arrogánsan és flegmán viselkednek egymással,mindenki tegez mindenkit,mindenki sérteget mindenkit,szerintem ők,illetve ez a mainstream a fő oka hogy ennyire kezdenek az emberek elkanászodni.
Régen,amikor még nem voltak itt(ennyien) akkor az emberek tisztelték egymást,az írott és íratlan szabályokat.
Az én dédszüleim MAGÁZTÁK egymást.És ilyen hogy taknyos tizenévesek tönkrefirkálják a várost és a buszokat elképzelhetetlen volt,mert a csendőr eltörte volna a kezüket.De ugye köszönhetően a liberális kérokozásnak,ma már a rongálóknak és a közértben zabálóknak is joguk van és inkább el kell velük beszélgetni és megsímogatni a buksijukat hogy ejnyebejnye... és különben is mi vagyunk a szemetek hogy nem kívánunk nekik jóétvágyat,vagy éppen nem takarjuk be a hátát takaróval a graffitisnek nehogy megfázzon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!