Németország vs Magyarország?
En kint elek,szoval van tapasztalatom.
En felig nemet vagyok,szoval nekem itt tokeletes.
Tisztasag: Lehet tisztabb,mint Budapest, Parizs, Milano(3 ilyen koszos varost keresve se lehetne talalni)de ha megnezem Skandinaviat akkor Nemetorszag is egy kisebb szemetdomb. Nagyobb varosokban minden el van doba,ossze-vissza szemetelnek, mondjuk itt takaritanak is utanuk, meg nem lehet wczni az utcara,mert lecsuknak,ezert legalabb pisi szag nincs.
Autosok: A nemet autos nem sokban ter el a magyartol, kb kozveszelyesek, ugyhogy en felve kozlekedem itt is ott is, kulonbseg csak annyi,hogy itt senki nem fog anyazni neked,ha mesz kismamakent a zebran, mert akkor 2 masik oda jon es addig uti meg mozog, ellenben Magyarorszagon, ahol a "ferfiak" ilyenkor erdekes mod meg se mukkannak,vagy ha egy cigo elkezd molesztalni.
Osszetartas: Sokan mondjak,hogy nincs, mert a nemeteket ezzel buntetik a 2. vh utan, hogy mindent kimosnak beloluk. Ez nem igaz,van osszetartas, es tenyleg csak elotted kedvesek,ha nincsenek jelen a kulfoldiek,akkor mashogy beszelnek. Legalabbis en meg csak ezt tapasztaltam.
Munka: Kenyszeresek,precizek, foleg ha ok a fonokok.:) Akik vert izzadnak a munkaban,azok kulfoldiek, ok allnak a szalagnal stb, egy nemet ilyet mar nem nagyon csinal. Viszont itt azert dolgoznak jobban,mert van,aki oda csap. De orvos,mernok is lehetsz, tudja itt mind,hogy van ezer a helyere, ezert itt senki se kavezgat orakat,teljesen mind1 mi a pozicioja,mert mindenkinek van egy fonoke,es az elso figyelmeztetes utan repul. Akarmilyen diplomad lehet,akarmekkora tapasztalattal, meg szellemimunkaskent is gyakorlatilag azt is kiszamoljak,hogy mennyit olhetsz a wc-n,es ez nem tulzas. Itt nincs kv,cigi stb szunet. Ezert itt az orvos se erzi magat fonoknek es nem nez le,hisz o is csak egy kis porszem. Tenyleg akar 10x annyit is fizetnek,viszont 10x annyira meg is dolgoztatnak erte.
Osszessegeben en itt jol erzem magam, es mivel otthon is vagyok, ezert en nem megyek el,es a 2 otthonom kozul inkabb ezt valasztom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!