Miért lettek ilyenek a mai tinik?
"Felőlem lehet akármilyen "szeretnivaló" ha ilyeneket csinál, az egyszerűen gáz, és az ilyen túlságosan irritál ahhoz, hogy barátkozzak vele. Egyébként nekem pont az a tapasztalatom, hogy aki ilyen marhaságokat csinál, az belülről is olyan, nincs értékrendje, sima divatp*csa. Egyik-másik szinte állati szinten tart, annyira buta és annyira nincs fogalma a világ működéséről."
- Szerintem neked nincsenek barátaid. Mikor beszéltél velük utoljára politikáról vallásról ilyenekről? Én tudom...
Kinézed őket azért amit csinálnak, miközben te ugyan azt teszed.
"Már akinek. Ha te is hasonló vagy és az élet neked csak a partizásról, csajozásról, ivásról, lazulásról szól, akkor mondjuk nem csoda, ha jól megértitek egymást. Én egy ilyen gyerekkel nem tudok értelmesen elbeszélgetni, egyszerűen a legtöbbjükről süt a hülyeség. Bunkók is általában."
- Nem tudsz te semmit.
"Ebben amúgy igazad van, én is találkoztam már sok kivétellel, de általában ez pár mp után kiderül."
- Akit annak hittél? Hogy vannak az igazi barátaid?
"Nem tudsz te semmit."
Ó hát ez nagy szó. Akkor halljuk mit tudsz. Csupa füllek vagyunk. Azért én is megsúgnék valamit a fülledbe: ha szereted a fagyit akkor nem fogod azt hangoztatni, hogy utálod. Capisce?
"Felőlem lehet akármilyen "szeretnivaló" ha ilyeneket csinál, az egyszerűen gáz, és az ilyen túlságosan irritál ahhoz, hogy barátkozzak vele. Egyébként nekem pont az a tapasztalatom, hogy aki ilyen marhaságokat csinál, az belülről is olyan, nincs értékrendje, sima divatp*csa. Egyik-másik szinte állati szinten tart, annyira buta és annyira nincs fogalma a világ működéséről."
- Szerintem neked nincsenek barátaid."
Szerintem meg vannak... tegnap este is együtt lógtam velük a városban.
"Mikor beszéltél velük utoljára politikáról vallásról ilyenekről? Én tudom..."
Tudod? Akkor mondd meg, hadd halljam! Konkrét dátumot is tudok mondani, ugyanis szoktunk olyat csinálni a barátaimmal, hogy leülünk a törzshelyünkre és megbeszéljük a "világ nagy dolgait". Legutóbb 21-én szerdán volt ez, ha jól emlékszem, karácsony előtt három nappal. Mindkét általad említett téma előkerült.
"Kinézed őket azért amit csinálnak, miközben te ugyan azt teszed."
Látom remekül ismersz, akkor nyilván meg tudod mondani, hogy mi ez a bizonyos dolog, amit én is teszek.
"Már akinek. Ha te is hasonló vagy és az élet neked csak a partizásról, csajozásról, ivásról, lazulásról szól, akkor mondjuk nem csoda, ha jól megértitek egymást. Én egy ilyen gyerekkel nem tudok értelmesen elbeszélgetni, egyszerűen a legtöbbjükről süt a hülyeség. Bunkók is általában."
"- Nem tudsz te semmit."
Jó ellenérv! :D
"Ebben amúgy igazad van, én is találkoztam már sok kivétellel, de általában ez pár mp után kiderül."
"- Akit annak hittél? Hogy vannak az igazi barátaid?"
Nem értem ezt a két mondatot.
Szerintem hagyd ezt az amatőr pszichologizálást, mert nem sokra mész vele. Egy darab hozzászólásomból próbálsz rólam valami képet alkotni és abba a képbe belepasszírozni mindent, amit te elképzelsz. Ne személyeskedj, mert semmi értelme. Fogalmad sincs, hogy ki vagyok és nincs is közöd hozzá. Az analizálást hagyd meg a pszichológusoknak.
"Te csak ne dobálózz olyanokkal, hogy utálat, mikor szerinted pár másodperc alatt kiismersz egy embert..."
Kiismerni nem lehet egy embert, de a legtöbb esetben pár másodperc alatt kialakul egy meghatározó kép bennünk a másikról.
"Te csak ne dobálózz olyanokkal, hogy utálat, mikor szerinted pár másodperc alatt kiismersz egy embert..."
Persze, persze:) Kértem valamit és arra se voltál képes akkor te megmondtad a frankót? Csak a szád jár:D nullaság.
Az egyik válaszoló, aki belinkelte a kérdését, na neki ugye írták, hogy mindenki ezt a való világot, ilyesmi szenny műsorokat nézi...és ugye ma már elvárás, hogy te is olyan legyél, mint azok a vv veronikához és alekoszhoz meg nem tudom kikhez hasonlító selejtek. Ezzel teljesen egyet értek. Beteg ez a társadalom, mondom ezt úgy, hogy én is 15 éves vagyok, mégis látom, mi folyik körülöttem.
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!