Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Milyenek a szerb emberek?

Milyenek a szerb emberek?

Figyelt kérdés
Viselkedésre, természetre.
2011. nov. 27. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezerfélék..pontosan úgy, mint mások. Van olyan, persze, hogy nemzeti karakter. A szerbek e szerint lobbanékonyak, barátkozóak, kitűnő vendéglátók, de konfliktusok esetén kegyetlenek, vérszomjasak és bosszúállók.
2011. nov. 27. 16:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Van egy szerb ismerősöm aki 36 éves. Tök jófej :D angolul beszélgetek vele, igaz már rég dumáltunk.
2011. nov. 27. 16:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Sok sok szerb baratom van...a baratnöm is szerb volt.Hat mit is mondjak...Nemzetierzelmüek az biztos ... nem talalkoztam volna meg olyannal aki ne utalta volnan az albanokat.De amugy jofejek nagyon szerintem :) jol kijövök velük es szeretnek engem mert magyar vagyok.
2011. dec. 22. 21:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Félig szerb vagyok :D És hát... akiket én ismerek vérbeli szerbek... Talpra esettek,kemények,hangosak és takarékosak. Persze,ezt nem lehet minden szerbre elmondani :D. Ez olyan,mintha a magyarokra azt mondanánk,hogy mindegyik juhász...
2011. dec. 25. 00:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Viccesek kedvesek de amugy ellensegekkel kegyetlenek es lobbanekonyak,jokat foznek es osszetartoak nem adnak ki az orszagukat semmiert (legtobbrol elmondhato) tudom jartam szerb osztalyba amugy is itt elek es hidjetek el nem olyanok hogy lekopnek mert magyar vagy...vannak koztuk olyanok persze de itt is magyarok akik szerbeket kopkodnek...
2012. jan. 25. 10:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem zárom ki h volt szerb felmenőm... Kicsit lobbanékony vagyok és indulatos is meg pörgős:S:D De amugy ja.. hirtelen természetűek, ha az igazukat kell megvédeni ott nincs párdon...
2013. jan. 21. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!