Milyenek az angolok? Milyen emberek? Milyennek ismerted meg őket?
Bármire kíváncsi vagyok, ami az angolokkal kapcsolatos,
bármit, ami eszedbe jut, írd le, köszi!
Hat az angolok erdekes emberek, forditottan gondolkoznak,a bolhabol szeretnek elefantot csinalni,szeretik ha az ovek az utolso szo, es mindent megnehezitenek, megbonyolitanak.
Amugy rendes emberek en atlagban beszeltem hiszen nem ismerem az osszes angolt de ismerek nehanyat hiszen itt elek Angliaban nehany eve, se rosszat se jot:) akar csak a tobbi ember csak egy picit masabb gondolkozassal
Nem igazán illik egy négy hetes kint tartózkodás után általánosítani, de tessék.
* Hivatalosan korrektek, segítőkészek. Példa: A visszafelé szóló vonatjegyeimet is kitépték a jegyfüzetemből az állomás kijáratánál, de a házigazdám felhívta a British Railwayst, és visszaszerezte őket.
* Az utcán, koncerten még fiatalokkal sem tudtam ismerkedni. Aki szóba állt velem, az vagy ír volt vagy skót.
Nagyon köszönöm a válaszokat! :)
Szívélyes örömmel várom a továbbiakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!