Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Kihasznált? Ez nem is bnő?!

Kihasznált? Ez nem is bnő?!

Figyelt kérdés

Ma egésznap semmit nem beszéltem senkivel.Tökre bezárkózott vagyok.:( A Barátnőm 2 másik lánnyal van,ők is barátnők.Velük jobban elvan,mindent megterveznek ők 3-man engem meg mindenből kiközösítenek.De nem is érdekel,ezt az üzenetet irta még nekem amikor nyári szünet volt.IDÉZEM: 'Hidd el!!! Veled leszek többet,mer ezek ketten elviselhetetlenek'

Ennek nagyon megörültem,ez tartott 1 hónapig mostmeg lese szar.Ma nem is beszéltem vele meg semmi..Hagyam a francba?Én ebbe belefáradtam mer 7 és 8 évben is ez volt.Anyának mondtam,hogy 10 ket elvégzem és megyek vmit tanulni,de most nem ezen van a hangsuly.

akárhányszor irtam ezt a bnőmnek 1 napig betartotta.Ez kihasználás igaz?? Mit tegyk? 9en vagyunk 1 osztályba..örülnék ha jönne egy diák még hzzá csajszi:)) ez mindegy..nem érdekel már a bnpm,de egyszerűen bosszút állnék rajta.azon gondolkoztam,hogy most 7végén irok neki egy levelet,csak a véleményemet..;)) ez jó? élőbe nem fogok vle beszélni mert LESZ*ROM

2011. nov. 16. 21:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ha levélben megírod neki a véleményed, az arra utal(hat), hogy gyáva vagy a szemébe mondani. Én nem tenném.

De egyáltalán minek akarod elmondani neki a véleményed?

Én ezt tettem: a helyzet ugyanez volt. Megelégeltem, és hanyagoltam. Akkor írt nekem msn en a barátnőjével, hogy ő mennyire sír és hogy úgy sajnálja. Adtam még egy esélyt de nem változott úgy hogy hagytam a francba.

Nem süllyedek le odáig, hogy bosszút álljak. Sőt nem haragszom rá. Soha nem is haragudtam. És nem is fogok. Mert az, hogy haragszok rá, leköti minden gondolatomat.

2011. nov. 16. 22:25
 2/4 anonim ***** válasza:
velem pont ugyanez a helyzet, és osztom az előttem lévő véleményét.:)
2011. nov. 16. 22:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Majd kinövi.. Sok csajjal ez van.Most tök hülyék,elb@sszák a kapcsolataikat.20 éves korukra megjön az esszük,akk meg bőgnek h miért voltak ien hülyék.
2011. nov. 21. 14:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Vitába szállok az előttem szólóval, sose "jön meg az eszük". A nők mind ilyenek, mindig az ellenkezőjét mondják annak, amit tesznek, és mindig annak adnak igazat, akivel éppen beszélnek (kivéve, ha nagyon nyeregben érzik magukat a másikkal szemben).

Ez nem jellemhiba, vagy szemétség a részükről, nekik bizonyos szempontbók bonyolultabb az élet, körmönfontnak kell lenniük, nem mutathatják ki nyíltan a gondolataikat - így ezt a viselkedést tanulják el.

Ebből adódóan normális, hosszantartó barátságra nem is nagyon képesek, és ezt ők is nagy csapásként élik meg.

Szóval haragudni nem kell rájuk, de komolyan venni sem kell őket.

2011. dec. 16. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!