Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tegyem túl magam rajta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem túl magam rajta, ha igy kihasznált!?

Figyelt kérdés
Volt egy pasim,akivel nagyon megvoltunk.De,eljöttek azok az idők is amikor keveset beszéltünk...Mig végül szakitott velem.Egy oka volt annak h szakitott.A barátnőim nem ismerték őt,ezért felvették őt msn-re.Az egyik barátnőm nagyon sokat beszélt vele,mig végül ő is beleszeretett.A srác többet dumált vele mint velem.Aztán másnap amikor szakitottunk meghallottam hogy,ő az én állitólagos barátnőmmel jár.Én kérdőre vontam őt,h akkor minek kelletem én,amikor ő jól elvolt egy másik lánnyal is.Ő azt irta vissza nekem,hogy nem futó kapcsolatnak indult.Az igazi sok akkor ért amikor kiderült,hogy van neki még egy barátnője.Akkor mégis csak futó kapcsolat volt.Nagyon összevesztem vele,meg a barátnőmmel is,de nem érdekelt.Annyira,de annyira szeretem őt,és mégis ennyit jelentett a kapcsolatunk.Ez igaz már fél éve volt,de még mindig nem tetem túl magam rajta.Nem tudok olyan felhőtlenül mosolyogni mint régen,a fiúkkal már nem is foglalkozom.Ezt már többen is észrevették,hogy nem tudom azóta magamat adni,szinte minden nap sirni támadt kedvem,pedig én nem vagyok az a sirós fajta.De a legrosszabb az, hogy annyira szerettem őt,hogy kész voltam lefeküdni vele.Most meg annyira,rosszul vagyok azoktól a fiúktól akik közelednek felém.Mivel lehetne könnyebb?Mit kellene tennem még,hogy elfelejtsem őt?
2011. júl. 10. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Ismerkedj...ha teheted először neten keresztül, de ne túl sokáig. előtte csak baráti kapcsolat legyen...válassz egy olyan fiút magad mellé, aki képes szeretni, képes lenne meghalni érted...hidd el, ha találsz egy ilyet, és kölcsönös lesz a vonzalom, azt a barmot már csak kiröhögni fogod:)

egyébként korod?

18f

2011. júl. 10. 20:28
 2/4 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok :D
2011. júl. 10. 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Ebben mi volt a kihasználás?

Szeretett téged, de utána ez elmúlt és megszerette a "barátnődet". Ezt ő maga vallotta be és szakított veled, nem volt semmi lebukás.

2011. júl. 10. 20:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Korodból adódik, hogy tapasztalatlan vagy...

Egy jó tanácsot tudok neked adni: figyeld a fiúkat, nézd a szemüket, a jó és megbízható embereket egyszerűen fel lehet ismerni, az arckifejezés, tekintet, beszéd, stb alapján...

Vannak nagyon rendes fiúk, akik igazán tudnak szeretni, márpedig aki igazán szeret, annak nincs más nő, csak az ő szerelme. Szerény, visszafogott fiút keressél.

19/l

2011. júl. 10. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!