Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » A japán emberek mennyiben és...

A japán emberek mennyiben és miben mások természetre, viselkedésre, mint az európaiak vagy az amerikaiak?

Figyelt kérdés
2011. okt. 19. 12:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De voltam:P
2011. okt. 26. 00:12
 12/15 anonim ***** válasza:
67%

Akkor csak nem dolgoztál ott, ha neked nem tűnt fel.

Mind1, nem akarok vitatkozni, sok neves társadalomtudománnyal foglalkozó írás található a problémáról, amiket említettem, szóval nem hülyeség. Persze ha az ember nem "él" japánban, csak kinn van egy ideig, meg nem beszélget ilyenekről az ottaniakkal, akkor lehet, h nem tűnik fel...

2011. okt. 26. 23:05
 13/15 anonim ***** válasza:
67%

Szia!

Én sem akartam vitatkozni, ne haragudj ha úgy tünt:)

Csak akikkel én beszélgettem erről a problémáról ők ezt mondták. Tény, h én nem dolgoztam kinn, de a családom fele japán, ők viszont ott élnek és dolgoznak.

Én nem igazán olvasok társadalomtudományi dolgokat, inkább az ott élők elmondásaira "építek".

Mindenesetre örülök, h beszélgettem veled, kevés olyan ember van akivel normálisan lehet ilyenekről beszélni:)

2011. okt. 27. 11:24
 14/15 anonim ***** válasza:
84%

Most szerintem róluk sem lehet általánosságban beszélni, náluk is van beszäri és bunkó vagy átlagos hibákkal vagy jó sőt ott elég durva csoportok vannak akik 6 éves gyereket teletetoválnak, szerintem nem kellene annyira felnézni rájuk

mert a tv-be és interneten is mi csak a ország szebb részét látjuk.A hegyüket a múltjukat meg a szokásait.Nem lehet rájuk azt mondani hogy minden japán kötelességtudó meg a többi mert 280 000 000 émberől beszélünk

2012. febr. 8. 19:46
 15/15 anonim ***** válasza:
67%
2011-10-19 14:03 nek meg csak annyi hogy mert Magyarországon nincs idegennyelv mint pl angol német mi?Én szlovákiai vagyok és és tanulok ISKOLÁBA magyarul,németül,angolul és szlovákul úgyhogy hülyeség amit mondtál
2012. febr. 8. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!