Annyira megtetszett a hagyományotok hogy rögtön megmutattam a páromnak:)
Mi is kb ugyanígy ünnepelünk, csak nálunk nincs csengő, és nem kötjük ki, hogy egy mars két cerbonát ér, hanem spontán cserélgetünk:D
20N
2011. okt. 10. 17:16
22/28 anonim válasza:
én 20 vagyok de még mindig kapok ajándékot szüleimtől, nagymamámtól.
2011. okt. 10. 17:33
23/28 anonim válasza:
Mi a testvéremmel, mikor már huszonegynéhány évesek lettünk, kértük a családot, hogy már ne tartsuk a Mikulást. Gyerekesnek éreztük egy bizonyos koron túl. Ajándékozásra ott van úgyis a Karácsony.
2011. okt. 10. 18:32
24/28 anonim válasza:
1/365, azaz kb. 0,00274 évig. Nem értem, hogy a felnőttek megajándékozása miért releváns.
2011. okt. 10. 18:53
25/28 anonim válasza:
ma 17:16-nak.
Nincsenek szabályok a csoki cserélést illetően, de ált. két olcsóbb csoki ér egy drágábbat, vagy egy különlegesebbet.
De tesóm válogatós, így többet is ad egy pl. Kinder buenoért cserében.
Régebben fel vettük a mikulás sapkáinkat meg a rénszarvasos fejpántot is, csak mostanában nem találjuk.
2011. okt. 10. 21:01
26/28 anonim válasza:
A lányom 18 éves, és a csizmája ki van készítve mikulás este. De szigorúan csak éjszaka jöhet a Mikulás. A fiam 16 éves, és cikinek tartja. Most. Ja, óvónő vagyok, és, ha tehettem, az óvodás gyerekeimnek is készítettem apróságot: pl.: egyik évben mindenkinek kötöttem Télapó alakú zsákot, amiben szaloncukor volt. most is imádom a Télapó ünnepségeket, mert látom a gyerkőcök arcán, hogy hiszik is-nem is, hogy ez valóban a Télapó.
2011. okt. 11. 20:22
27/28 anonim válasza:
mamám ha kell ha nem hozza a mikulás csomagot még apának is :D:D:D de nembaj :)
18f
2011. okt. 11. 21:06
28/28 anonim válasza:
Szoktam én is kapni ma is,alig 19 évesen.:D
Még suliban is van mikulás napi "sorsolás",aminek keretén belül egy kalapból kihúzzuk a neveket,és a kihúzott emberkéknek adunk ajándékot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!