Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért az egyik legperverzebb...

Miért az egyik legperverzebb né a német?

Figyelt kérdés

A németek és a japánok a legperverzebb, bár a legnagyobb rész német ősökkel rendelkező amerikaiak is kezdek feljönni hozzájuk, ők ma a harmadikok egyértelműen.

Az értem hogy két világ háború elvesztése meg hogy a Vatikán szétverte hercegségekre a német földet. De ez ehhez nem elég, és ezek előtt sem volt más a helyzet. Már a romaiak is leírják a germánokról hogy csakis a gallokkal versenyezhetnek ezen a téren. De miért ilyennek a németek?

ui.: Ez nem bántás. Tényleg kíváncsi vagyok az okára. Amit abból is látni hogy a római forrásokban is kutakodtam. Hátha valaki itt például sikeresebben olvasott utána, mint én.

2011. aug. 26. 13:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Amúgy mi volt az a mustáros wc-s dolog?
2011. aug. 26. 21:32
 22/30 A kérdező kommentje:
Kis wc csésze formájú porcelán volt a mustár tartó (ami ugye a húsételek kötelezőtartozéka), és ha felnyitották úgy nézet ki a mustártól mintha telef*sták volna. Sajnálom nem tudom szebben mondani, úgy hogy érts is. (Most tényleg a híg emberi ürülék sem szebb.)
2011. aug. 26. 22:42
 23/30 anonim ***** válasza:
:D jézusom...
2011. aug. 27. 00:56
 24/30 anonim ***** válasza:
De szerintem ez inkább poénnak szánták (még ha nem is jó),mondjuk én most röhögtem rajta,de azért nem szívesen enném így az ételemet.
2011. aug. 27. 00:59
 25/30 A kérdező kommentje:

Nem vicc. Amúgy többet adtak el belőle Németországban mint a Mein Kampf, ami úgy egy szintén (perverz) hülyeség. Viszont ezen csodálkoztak hogy miért nem kell másoknak exporta, mi közben a Mein Kampf igen?

[link]

2011. aug. 27. 13:44
 26/30 A kérdező kommentje:

Mein Kampf*

Mein Kampfból

2011. aug. 27. 14:36
 27/30 anonim ***** válasza:
Köszi a linket fúúú :)))
2011. aug. 27. 23:43
 28/30 anonim ***** válasza:
Amugy ezen mar en is gondolkodtam. Ha megnezitek az ilyen fiatalos-szexelos diszno filmeket, 99%-uk nemet.
2011. aug. 29. 12:02
 29/30 anonim ***** válasza:

szerintem azért mert a német tankönyvünkben is olyan rajzok vannak ... ott van mellette egy párbeszéd mintha két gyerek beszélgetne,de a rajzon tényleg úgy néz ki mintha egy kisfiú rá akarna csapni a másik kisfiú seggére

13l

2011. szept. 14. 16:11
 30/30 anonim válasza:
100%

Pár előttem szólóval nagyon egyetértek.

Az elfojtás meglepő perverziókat szül,bár hozzá kell tennem hogy nagyon sok múlik a nevelésen.Pl.: A japánok nagyon fegyelmezettek 0 késés elképesztő munkamorál...

Mindenkinek ki kell élnie magát valahogy,hát ők ezt a módot választották.A németekről eddig nem tudtam.

Érdekes és állati undorító

2011. szept. 17. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!