Miért az egyik legperverzebb né a német?
A németek és a japánok a legperverzebb, bár a legnagyobb rész német ősökkel rendelkező amerikaiak is kezdek feljönni hozzájuk, ők ma a harmadikok egyértelműen.
Az értem hogy két világ háború elvesztése meg hogy a Vatikán szétverte hercegségekre a német földet. De ez ehhez nem elég, és ezek előtt sem volt más a helyzet. Már a romaiak is leírják a germánokról hogy csakis a gallokkal versenyezhetnek ezen a téren. De miért ilyennek a németek?
ui.: Ez nem bántás. Tényleg kíváncsi vagyok az okára. Amit abból is látni hogy a római forrásokban is kutakodtam. Hátha valaki itt például sikeresebben olvasott utána, mint én.
Nem vicc. Amúgy többet adtak el belőle Németországban mint a Mein Kampf, ami úgy egy szintén (perverz) hülyeség. Viszont ezen csodálkoztak hogy miért nem kell másoknak exporta, mi közben a Mein Kampf igen?
Mein Kampf*
Mein Kampfból
szerintem azért mert a német tankönyvünkben is olyan rajzok vannak ... ott van mellette egy párbeszéd mintha két gyerek beszélgetne,de a rajzon tényleg úgy néz ki mintha egy kisfiú rá akarna csapni a másik kisfiú seggére
13l
Pár előttem szólóval nagyon egyetértek.
Az elfojtás meglepő perverziókat szül,bár hozzá kell tennem hogy nagyon sok múlik a nevelésen.Pl.: A japánok nagyon fegyelmezettek 0 késés elképesztő munkamorál...
Mindenkinek ki kell élnie magát valahogy,hát ők ezt a módot választották.A németekről eddig nem tudtam.
Érdekes és állati undorító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!