Milyenek a német pasik? (többi lent)
Apám üzletember, de nem is ez a lényeg hanem,hogy a német(Oberhausen) ismerősének a fia (idén lesz 21) jön hozzánk.Én meg marhára nem tudom a német szokásokat..><'
Tudtok segíteni?:D
vanegy rossz hírem: fürdeni nem szeretnek
tapasztalatból tudom mikor kinn voltam egy hétig (nekik még suli volt) lettek ott haverjaim akiket mindig abba a ruhábaláttam (mindig ,,szagosak voltak,,) tollal firkálták a kezüket ami 2-3napig ott volt rajtuk
és ezzel mindenki igy volt
pedig nem éppen a csóri gyerekek közé tartoztak
amugy ha tudsz németül akkor tuti jól kijössz majd vele
Köszönöm.:D
Tudok németül, csak ugye nem tudom az ottani szokásokat és ez kicsit sz"r..:D
amennyire tudom nincs túl sok különböző szokásuk
levest nem nagyon szoktak enni
(előző voltam)
Bill Kaulitz is német! Bill Kaulitz is 21!!<3
Na mindegy, de ő nem fodrász:D Nekem régebben volt egy osztályrásam, aki német volt, szerintem jófej volt, ilyen vicces gyerek, de valaki írta, hogy nem szeretnek fürdeni, hát ő is ugyanabban a ruhában volt egész évben, de gondolom azért kimosta közben:D
A németek kedvesek szerintem, de nem hiszem, hogy van valami olyan szokásuk, ami feltétlenül tudni kell, különben veszve van az egész.
Köszönöm a válaszokat!:D
Utolsó.: Hát,volt pár pillanat mikor hülyén éreztem magam de kibírható volt.:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!