Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért az egyik legperverzebb...

Miért az egyik legperverzebb né a német?

Figyelt kérdés

A németek és a japánok a legperverzebb, bár a legnagyobb rész német ősökkel rendelkező amerikaiak is kezdek feljönni hozzájuk, ők ma a harmadikok egyértelműen.

Az értem hogy két világ háború elvesztése meg hogy a Vatikán szétverte hercegségekre a német földet. De ez ehhez nem elég, és ezek előtt sem volt más a helyzet. Már a romaiak is leírják a germánokról hogy csakis a gallokkal versenyezhetnek ezen a téren. De miért ilyennek a németek?

ui.: Ez nem bántás. Tényleg kíváncsi vagyok az okára. Amit abból is látni hogy a római forrásokban is kutakodtam. Hátha valaki itt például sikeresebben olvasott utána, mint én.

2011. aug. 26. 13:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
nekem a nagyapám,nagyanyám volt az,de nekem akkor sincs SEMMI perverzióm! :))
2011. aug. 26. 14:14
 12/30 anonim ***** válasza:

Figyelem, sztereotípiákról fogok írni, és találgatni, mert a választ a kérdésre nyilván nem tudom se én, se más.

Szóval a sztereotíp (!) németek és általában véve a germánok pontos, precíz, megbízható, rendezett, szabálykövető, szorgalmas, tervező és fegyelmezett emberek hírében állnak. Ez a magatartás ugyan civilizált és hasznos, de az érzelmek kifejezése, az ösztönélet rovására is mehet, azaz az ösztönös és állatias ID-én (ha már Freud) jobban el lesz fojtva és temetve, mint a lazább, spontánabb, emocionálisabb emberek esetében. Az elfojtás túlkompenzáláshoz vezethet, azaz például pont a szexuális életben törhet elő túlburjánzott szabadosság vagy perverziók képében.

De mondom, csak egy tipp.

2011. aug. 26. 15:33
 13/30 A kérdező kommentje:

Szerintem még a szexuális megnyilvánulásoktól erősen tartózkodó Julius Caesarnál is olvastam erről. A kevés ilyetén megnyilvánulása mait gondolták hogy többe közt azt hogy homokos, ami akkor az ephebophiliával szemben utálatos dolog volt, és csak két felnőtt viszonyára értették.

Amúgy a romaiak nem voltak perverzek. Csak szabad szájúak. És vádas kódok. Nehéz perveznek lenni ott ahol kevés elfojtás van. Az urak (patríciusok és a nagyon gazdag lovagrendiek) meg kevésbé voltak perverzek mint napjain milliárdosai. Hát ha nincs amit nem kaphatna meg, akkor keresnek olyant amit mégis nehezen. Ezen kívül ott is óriási a megfelelésre a nyomás.

A híres levéltáros Suetonius sokszor forrás nélkül a "rossz császárokat" pedofil, hebefil és homoszexuális és más perveziók hajszolóinak írta meg, míg a jó császárok többjéről volt forrás a kortásak annak gondolták és azt meg elhallgatta. Lehet ez alapján is hogy a megfelelés váltja ki.

2011. aug. 26. 16:07
 14/30 A kérdező kommentje:
Amúgy az eddigi összes hozzászólónál együtt véve valószínű többet tanultam a helyesírást. De tizenhét éves koromig erősen diszlexiás voltam, ma már gyorsabban olvasok mint a legtöbb ember (részben kinőttem, egy év alatt akkor átlag 20 perc/lapról 2 perc/lapra javult), de a helyesírásommal nincs mit tenni. A helyesírás javítókkal ez a szint érhető el.
2011. aug. 26. 16:13
 15/30 A kérdező kommentje:
2011. aug. 26. 16:15
 16/30 anonim ***** válasza:
Melancholie der Engel: elvileg a legbetegebb film amit eddig készítettek, megtekintése nem ajánlott
2011. aug. 26. 16:18
 17/30 A kérdező kommentje:

Ma már az USA-ban 10-20% német nemzetséginek való van, és ma már csak három államban beszéli a többség. Amúgy amikor az angol lett a hivatalos nyelv, még a parlamentben is nem hogy az országban többet beszélték jól a németet mint az angolt.

[link]

2011. aug. 26. 16:24
 18/30 A kérdező kommentje:

[link]

Ha össze vetjük ezzel: [link] még beszédesebb.

2011. aug. 26. 16:26
 19/30 anonim ***** válasza:
27%
Hát igen az elfojtások és tabuk. Csak a létező tabut lehet át hágni. Amúgy minél kevesebbet tud egy gyerek meg a saját kérdéseire kapott válaszból annál inkább a valóságtól elrugaszkodott fantáziával pótolja ami úgy is marad. A legprűdebb eberek gyerekei a legperverzebbek és a perverz emberek prűd ként nevelik a gyermekük. ördögi kör. Amúgy nem minden prűd ember perverz de szinte minden prűd ember gyereke az.
2011. aug. 26. 21:20
 20/30 anonim ***** válasza:

Cézár a állati véres furcsa dolgokat írta leginkább csak.

Meg köztudott hogy a gall papok a nemi szervüket áldozták sokszor isteninek. Ha még ennél is perverzebbek volta. Juj.

2011. aug. 26. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!