Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » 19 évesen még nem késő elkezde...

19 évesen még nem késő elkezdeni az életet?

Figyelt kérdés
Úgy értem, elkezdeni "kiélni magam". Eddig mióta elkezdtem kamaszodni amolyan itthonülős voltam (és vagyok). Szeretnék ezen változtatni, eljárogatni. Arra gondoltam, hogy valami tánc tanulásával kezdeném. Milyet ajánlotok? Olyanra gondolok, amit mindenhol lehetne használni.
2011. aug. 22. 09:22
 1/6 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem késő :)

egyre figyelj, mindig tégy úgy, ahogy neked jó! ha kínálnak vmivel és nem kívánod, nem esni jól ne fogadd el! ha nincs kedved bulizni ne menj el, azért mert más elmegy! magadnak felelj meg! hidd el így is ki lehet élni magad :) és nem veszted el önmagad!

2011. aug. 22. 09:26
 2/6 naomy82 válasza:
szia!hat epp itt az ideje!nagyon jo otlet a tanc ha szereted.a kerdes hogy milyen fajta zenet szeretsz?milyen a stilusod?aszerint valasz hogy milyen tancra szeretnel jarni.sok sikert.
2011. aug. 22. 09:29
 3/6 A kérdező kommentje:
A pörgős-dallamos disco/techno zenét szeretem. De csak a régebbieket, nem a dubstepet meg az ilyen hasonlókat. Amiket szeretek: Basshunter, DJ Splash, Cascada meg ilyenek.
2011. aug. 22. 10:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem késő elkezdened, persze csak azt csináld amihez kedved van és szeretnéd is, és olyan társaságba keveredj akik normálisnak mondhatóak gondolom érted mire célzok. Ez a tánc jó ötlet ha van kedved hozzá akkor nyugodtan vállald be. Én 22 évesen kezdtem el élni addig csak otthon ültem folyton én még később kezdtem mint te. :)
2011. aug. 22. 10:17
 5/6 anonim ***** válasza:

19 évesen nemhogy nem késő, hanem pont a legmegfelelőbb idő. Az az abnormális, amikor valaki 14-15 évesen kezdi.

Egyébként általánosan használható táncról nem tudok, tanulj olyat, ami tetszik, aztán ha rákapsz, akkor tanulj még másfélét is. Én kiskoromban tanultam többféle táncot, és bulikban nagyon jól lehet az elemeket kombinálni, mindegyiknek láttam hasznát.

2011. aug. 22. 10:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem késő, én 18 évesen kezdtem, mikor elkerültem otthonról - előtte gyakorlatilag bezárva éltem, de az igényes szórakozás ilyenkor kezdődik.
2011. aug. 22. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!