Szerintetek is undorítóan viselkednek a magyar emberek?
Figyelt kérdés
a Gyk-án az összesnek nagy a pofája, beszól az elkeseredett embereknek, ítélkezik felettük, holott van aki pár jó szóért jön ide (mert a család témában van, akinek nincs máshova segítségért fordulni)
csak én látom úgy, hogy magyar szokás a "szegény" emberbe egy jót belerúgni még? ha nekem nem lehet jó másnak se, dögöljön meg a szomszéd tehene..
nem ragozom, remélem értitek mire gondolok :)
minek irigykedni másra, én inkább magamba keresem a problémát, hogy én mit nem tudok..
Sajnos igazad van, a többség szerintem is ilyen. Valóban, a kérdésben benne is van a válasz, a magyarokra nagyon jellemző ez a dögöljön meg szomszéd tehene mentalitás. Benne van az is, hogy nehéz a megélhetés, ez igaz, csak az a baj,h a tőlünk szegényebb országokban is kedvesebbek általában az emberek. És valahogy a drága autókkal járó emberek sem kedvesebbek. Pedig nekik nem okoz gondot a megélhetés. Sajnos a magyar egy irigy, rosszindulatú nép, költözök is minék hamarabb :) A habzó szájú turbómagyarok meg tanuljanak meg helyesen írni, meg egy-két érv sem ártana :P
2011. aug. 25. 19:02
32/40 anonim válasza:
Ha már ott tartunk, hogy ki tud írni mit jelent az, hogy "h"? Sajnos nem ismerek ilyen szavakat :D Egyébként
"Akit magyarnak teremtett az Úristen, és nem fogja pártját nemzetének- nem derék ember"
2011. aug. 27. 22:22
33/40 anonim válasza:
Ha annyi eszed van,h nem jössz rá,h a 'hogy' szót rövidítem így, akkor sajnállak:). Vagy feltételezed,h nem tudom leírni? Jó kis kötözködés, de a turbómagyaroktól nem is várok mást:).Esetleg majd vmikor érvelni is megtanultok? Bölcsebb maradtál volna, ha megfogod :D
2011. aug. 28. 05:36
34/40 anonim válasza:
Nem vagyok turbómagyar, de biz neked a jó édes anyukádat. Ja apropó: a hangulatjelek nem számítanak írásjelnek tahókám, de inkább ezt nem akarom egy olyannak elmagyarázni, aki a saját kommentjével mutatja meg, hogy mekkora egy állat, aztán nyavajog, hogy mindenki ilyen... szerintem te hozod ki belőlük, az arrogáns nyomi stílusoddal. Na béke poraidra.
2011. aug. 29. 14:26
35/40 anonim válasza:
Javítás: lemaradt egy idézőjel, és nem raktam entert, a válaszom a fentebb fröcsögő bohócnak szólt,aki szidta az anyámat.
2011. aug. 29. 17:29
36/40 anonim válasza:
Na látod, téged is két szóval ki lehet hozni a sodrodból, te kis tahó :) . A grammarnáciskodást meg fejezd be, mert neked aztán ez ügyben a megszólaláshoz sincs alapod.
Na most hogy ezt megtárgyaltuk inkább menj nézd meg anyukádat, hátha kész a szendvicsed.
2011. aug. 29. 18:47
37/40 anonim válasza:
Édes vagy, kis netharcos:).De van alapom, mivel veled ellentétben én tudok írni. Tipikus szájkaratés vagy, aki mellesleg csak sértegetni tud, érvelni és gondolkodni már nem. Az utcán meg gondolom, összehugyozod magad, ha vki beszól:).Menj szépen, nyalogasd a magyar zászlódat:P Köszönöm a beszélgetést, örültem, te kis egyszerű:)
2011. aug. 29. 18:57
38/40 anonim válasza:
itt látszik,h itt mindenki tiptikus magyar.nincs egy olyan ember itt,akinek ne lenne legalább 1 csúnya szava...
színtiszta magyar szokás.gusztustalan!
2011. aug. 29. 19:06
39/40 anonim válasza:
Ezt mondom kedves előttem lévő, ahogy ide ír valaki már alapból bemutatja a kérdésben leírtakat és innentől nincs alapja szidni se a magyarokat, se a hottentotákat, csak nem érti meg senki... na de te se hidd azt, hogy máshol nem ilyen a helyzet, mindenhol ugyan ez van, ha az embert provokálják, ugyanis már maga a kérdés is provokatív, nem is tudom, hogy eddig miért nem szedték le.
Ja és neked kedves tahó barátom: a lánctalpas cikizze meg a pocikádat, húzzál már le a netről, apu biztos meg akar nézni már valamit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!