Szerintetek is undorítóan viselkednek a magyar emberek?
Figyelt kérdés
a Gyk-án az összesnek nagy a pofája, beszól az elkeseredett embereknek, ítélkezik felettük, holott van aki pár jó szóért jön ide (mert a család témában van, akinek nincs máshova segítségért fordulni)
csak én látom úgy, hogy magyar szokás a "szegény" emberbe egy jót belerúgni még? ha nekem nem lehet jó másnak se, dögöljön meg a szomszéd tehene..
nem ragozom, remélem értitek mire gondolok :)
minek irigykedni másra, én inkább magamba keresem a problémát, hogy én mit nem tudok..
2011. aug. 10. 20:40
11/40 A kérdező kommentje:
hát veled nem is akarok "nagymagyar" lenni okostónikám :)
2011. aug. 10. 20:58
12/40 anonim válasza:
Szerintem is undorítóan viselkedik a kérdező. Szar egy troll.
13/40 anonim válasza:
A topik önmagáért beszél. Ezek után nem kérdés a kérdés.
14/40 A kérdező kommentje:
így van :)
2011. aug. 10. 21:02
15/40 anonim válasza:
Attól, hogy valaki bunkó volt veled még nem kéne megutálnod a saját népedet. Én pl. ízig vérig magyarnak tartom magam de nem vagyok olyan ember mint amilyet leírtál. És nem is nagyon ismerek ilyet pedig rengeteg ismerősöm van.
16/40 anonim válasza:
ha a városom szeretem patrióta vagyok, ha a hazámat, akkor viszont egy büdös fasiszta :D így megy ez
17/40 A kérdező kommentje:
van egy jó hírem: miután elvégzem a sulit az állam pénzén elhúzok innen! maradhattok együtt, és csinálhattok egy csodálatos világot magatoknak :)
2011. aug. 10. 21:04
18/40 A kérdező kommentje:
tisztelet a kivételeknek egyébként!
2011. aug. 10. 21:05
19/40 anonim válasza:
Aki kikelve magából ócsárolja az országot = idióta
Aki kikelve magából védi az országot = idióta
Aki boldogul a nagyvilágban (nem csak magyarországon) és magával törődik = okos ember
20/40 anonim válasza:
A szívesen lelécelőknek üzenem, hogy mondjuk tartózkodjanak egy ideig külföldön, ahol ott köpnek le ahol érnek, mert egy szar "bevándorló csőcselék vagy, miért nem húzol haza", esetleg "büdös hazátlan féreg vagy", utána jót fog tenni, ha itthon nyugodtan lehetsz magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!