Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Titeket ez milyen érzéssel...

Titeket ez milyen érzéssel tölt el? (lent)

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 3. 16:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy eltakarodhatnának már haza, de tényleg...Minek nekik ingyen jogsi? Akkor más minek gyüjtögesse a 100-ezreke? Ők meg ingyen? Hát ilyen nincs, mi lesz még itt? Na szóval marhára örülök neki :/
2011. aug. 3. 16:37
 2/19 A kérdező kommentje:
Így van, és erről minket adózó polgárokat miért nem kérdeznek? Honnan van 51 milliójuk erre? Összedolgozták? Nem! Mi dolgoztunk meg érte! Ugyanúgy ahogy megdolgoztam a 100ezres jogsiért, és az informatikus végzettségért is.
2011. aug. 3. 16:41
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor miért nem szajkózzák, hogy ez diszkrimináció?!

Én, mint magyar diszkriminálva érzem magam, mert nem jár nekem ez az előny, pusztán faji alapon!

Mellesleg, nagyon boldoggá tesz a tudat, hogy a cigányok is jogsit kapnak, holott a legtöbb még a 8 ált.-ot sem végezte el. (És megfogják kapni, mert ha a vizsgabiztos nem engedi át őket, akkor jönnek a bunkósbottal!)

Undorító!

2011. aug. 3. 16:44
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
a következő dolog majd az ingyen új autó lesz.
2011. aug. 3. 16:45
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
No és mi alapján kap jogsit? Tud egyáltalán olvasni, hogy megtanulja a kreszt? Vagy egyáltalán felfogja, hogy mi van odaírva? Ez hiányzik az utakra, egy csomó analfabéta szerencsétlenség, nincs elég balf*sz így is...
2011. aug. 3. 17:01
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Én roma vagyok de ez azért szerintem is durva!Miért járna ingyen jogsi valakinek azért mert roma!Ha valakinek van célja amit el akar érni küzdjön meg érte ne rakják elé!Tehát ne kínáljanak ebédet amit már csak meg kell enni!
2011. aug. 3. 17:04
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

A cigányoknak mindent szabad.

Ez a törvény.

2011. aug. 3. 17:11
 8/19 anonim ***** válasza:

Még...

De szerintem ez nem lesz sokáig így, egyszer elfogy a türelem meg azt hiszem a tolerancia is.

Első voltam.

2011. aug. 3. 17:23
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy újabb provokáció. A cél, hogy a két fél kinyírja egymást, hogy ebből majd egy harmadik húzzon hasznot. Úgyhogy ügyesen kell majd csinálni, hogy mi magyarok majd talpon maradjunk. Bár ezzel az elbutított társadalommal...

Minden jót, s szépet!

2011. aug. 3. 17:30
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha a vizsgabiztos nem engedi át őket, a magyart igen, az diszkrimináció. Ha a roma nem kap több segélyt, mint a magyar, diszkrimináció. Ha valahol előbb kiszolgálják a magyart, aztán a romát, diszkrimináció.

A fordítottja teljesen normális.

Magyarként én ezt diszkriminációnak tartom a magyarok rovására!

Sorry, ez kijött, egyébként, mint emberekkel, semmi bajom nincs velük.

2011. aug. 3. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!