Miért kell mindenáron az áprilisi tréfa?
Látom, egymás után sorakoznak itt a kérdések, hogy milyen tréfákat lehetne összehozni... De könyörgöm, ha a tréfa nem adja magát, ha nem ihletett, saját, vagy a célszemélyre szabott, akkor mi értelme? Főleg pl. egy iskolában kevés rosszabb dolog van annál, mintha mondjuk egy tanár minden osztályától ugyanazokat a sablontréfákat kapja.
Szóval, ha nincs egyéni, személyes ötlet, akkor egyáltalán minek erőlködni? Miért KELL mindenáron valami?
´Nekem tavaly jött. A párom szokott tréfálni mindig velem, de tavaly pont április 1-én jött meg a várvavárt nyelvizsga eredményem amin simán átmentem. Mikor haza értem felhívtam hogy megbuktam, és elkezdett sajnálni, meg majd máskor, mire benyögtem hogy áprilisi tréfa.
Na ebben az évben már rettegek mivel áll elö.
Mondjuk a legdurvább a barátnöm volt, aki felhívott egyik éven, hogy otthon fekszik, mert eltröte a lábát, éppen nagyon sajnáltam, és terveztem hogy látogatom meg mire kinyögte hoyg április elseje. Erre jól lecsesztem hogy ennyire hülye nem lehet, mire azt mondta mindenkinek ez volt a reakciója. Na ez egy buta vicc volt.
Első: Köszönöm a történelmi hátteret. :) Ami meg a kedves, humoros, ötletes dolgokat illeti, azokkal nincs is semmi bajom, csak az erőltetett "valami mindenképp kell" jellegűekkel - ugye eleve így írtam ki a kérdést is.
Második: De akkor lényegében ugyanazt csináltad a pároddal, amit a barátnőd, mert ugyanúgy egy személyes tragédia látszatát mutattad be, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!