A cigányok között is vannak különbségek?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy vannak szinte fehér bőrűek fekete hajjal és a viselkedésük is cigányos. Aztán vannak akiknek kicsit sötétebb a bőrük, barna hajjal (szintén észre lehet venni a viselkedésén, beszédén, hogy cigány) és vannak a teljesen sötét bőrűek fekete hajjal.
Lehet nagyon buta kérdés, ezeket csak a 19 éves fejemmel figyeltem meg, de komolyan elgondolkodtam rajta, mindenféle rosszindulat nélkül.
2011. júl. 4. 23:34
11/14 anonim válasza:
Nem , nincsenek! a cigány az cigány.
12/14 anonim válasza:
Pl, az én nevem Oláh. Nem vagyok cigány, apám anyám fehér, a nagyszüleim is, é azok, meg még azok szülei is. És nekem, és a tesóimnak sincs egyetlen cigány vonása sem!
13/14 anonim válasza:
nevek és jelentésük
oláh = román
rácz = szerb
tóth = szlovák
talán ezért
Akit Romának hívnak és nem Oláhnak az szinte mind zsidó.
14/14 anonim válasza:
Attól oláh (= román) a neved attól még miért kellene cigánynak lenen? Mert Romániában négyszer annyi a cigány, és sok átjött? És attól még nyugodtan lehet egy távoli ősöd, aki vagy román volt, vagy romának nevezték mert más nemzetiségű volt de arról költözött oda ahol sok román volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!