szerintem meg igen is létezik! miért ne létezne?? nekem is a legjobb haverom egy lány. Ovi óta joban vagyunk és nem akar egyikünk se többet. És nagyon nem igaz az h az egyik fél akkor nem hetero. -.- én is meg ő is az. 100%-ban, szóval szerintem igen is létezik. és nagyon nem érdekel ki mit gondol. -.-
2011. júl. 8. 20:39
42/49 anonim válasza:
Létezik. Nekem is van egy lány barátom és ugyanúgy viselkedik velem mint bárki mással, meg én se nyomulok rá.
2011. júl. 9. 14:52
43/49 anonim válasza:
Ez nézőpont kérdése... Az a fogalom, hogy "igaz barátság" nem definiált sehol, és mindenkinek mást jelent. Számomra igaz barát az, akire mindig számíthatok, akivel akármikor meg tudok beszélni bármit, és akiben maradéktalanul meg tudok bízni. Így a testi vonzalom nem kizáró tényező az "igaz barátság" esetében. Emberek vagyunk, nem állatok és kordában tudjuk tartani(vagy kéne tudni) az ilyen vágyakat. Ha valakinek normális nemi élete van, akkor még ha vonzónak is találja barátját, akkor sem fekszik össze vele. Hangsúlyozom még egyszer...ez az én véleményem, az én szemszögemből.
2011. júl. 10. 22:06
44/49 anonim válasza:
tegnap 22:06
Te szerintem biztosan lány vagy..Nem lehet kizáró a testi vonzalom sem,hissz ha te eggyüttérzel a barátoddal,és szenved,akkor segitel rajta,hisz azért vagytok "igazi barátok" nem? de én ilyen barátságban nem hiszek valójában,hissz több 10 éves barátságok mennek tönkre egy lány miatt vagy egy pasi miatt,csak úgy eggyik napról a másikra..úgy szokott kezdödni hogy addig szép meg happy minden amig egyedül van a másik,aztán talál v kit,és onnan gyengül a kötelék,már nem töltetek annyit eggyütt ketten,mert a másiknak fontosabb a magánélete,hissz ne feledd el,mindenki a barátod de senki sem a szerelmi társad..És azt mondod mindent megbeszéltek egymással,nehogymár kibeszéljem a magánéletem az álitolagos barátomnak..és már irtam v hol a barátság ott kezdödne ha hivod akár éjszaka is akkor megy hozzád és segit,de persze neked is megkell tenni forditva,hissz ez külcsönös..
2011. júl. 11. 08:58
45/49 Watsher válasza:
Csak ha nem bünteti a törvény!
2011. júl. 13. 23:12
46/49 anonim válasza:
Az előző válaszolók között vannak néhányan akik nem értik a "nem létezik" és az "én még nem tapasztaltam" közti különbséget. Továbbá az "előbb-utóbb véget ér" is megint mást jelent. Egyébként szerintem igenis létezhet, és az hogy az egyik vonzónak találja a másikat nem zárja ki ezt, amíg megérti és tiszteletben tartja, hogy a másik nem akar többet.
2011. szept. 7. 16:26
47/49 anonim válasza:
Egészséges, hangsúlyozom EGÉSZSÉGES emberek között ( a homok meg a lezbik nem tartoznak ide) nem létezik. max haverság, de szoros igazi barátság fiú és lány között nincsen. és aki aztmondja h létezik mert neki is van lány/fiú barátja akkor felvilágosítanám hogy keverik a haversággal.vagy ha mégis barátság van akkor megnézném h fél év vagy 1 év mulva is az lenne és nem billenne át az egyik fél részéről szerelembe.
2011. szept. 8. 18:30
48/49 anonim válasza:
A válasz írója 51%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-11 08:58
Sok mindent olvastam már ebben a témában de nállad találtam meg a választ! "Te szerintem biztosan lány vagy..Nem lehet kizáró a testi vonzalom sem,hissz ha te eggyüttérzel a barátoddal,és szenved,akkor segitel rajta,hisz azért vagytok "igazi barátok" nem?"
Én is ezt gondolom! És ezért sem hiszek lány fiú barátságban..Hissz manapság olyan könnyen eldobják a több éves barátságokat,némi kalandért,hogy majd az a valaki pótolja a szerelmet és a barátságot is,igy bátran eldobják a több éves barátságokat..Akkor milyen barátságok ezek? Mert ismét a testiséghez jukadunk ki,ez miatt dobja el a másik a több éves álitolagos "igaz" barátságot..Akkor valójában csak hiányzik v mi egy igaz barátságból,nem de?
2011. szept. 8. 18:40
49/49 anonim válasza:
Szerintem nem az egyik mindig többet akar inkább sok esetben nem mondják el és magukban tartják mivel félnek hogy szétvál a barátságuk. Csak így lehetséges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!