Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Szerintetek létezik fiú és...

Szerintetek létezik fiú és lány közti igaz barátság?

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 10:12
1 2 3 4 5
 21/49 anonim válasza:
Igen, hogyne.
2011. júl. 3. 11:12
 22/49 Bari Zoltán válasza:
igen létezik és egy fontos dolog ezzel kapcsolatban nem összekeverendő a szeretet a szerelemmel ez kettő különböző dolog szeretni lehet mindenkit de szerelmes csak egy valakibe lehet az
2011. júl. 3. 11:23
 23/49 anonim válasza:

Létezik! 2 esetben

1. Ha kiskoruk óta ismerik egymást és nem vonzódnak egymáshoz. Meg persze, ha nem az esete a másik és viszont.

2. Ha megpróbálták együtt és rájöttek rövid időn belül, hogy nem működik a dolog, akkor lehet barátság.

2011. júl. 3. 11:27
 24/49 anonim ***** válasza:
Abszolút van. Nekem van barátom közel 2 éve. Lehet, a fiúhaverok ezért nem nyomulnak, de egy-kettővel tényleg annyira közeli a barátság, hogy bármikor szívesen látom, beszélek vele, ahogy ő is. Ja, neki is van barátnője - az egyiknek. ;-)
2011. júl. 4. 11:45
 25/49 anonim válasza:
IGEN! persze h létezik. egyet értek sok előttem szólóval, hogy lesz vonzalom meg szenvedés meg minden baromság... Nekem is van fiú barátom. egyetlen olyan fiú barátom van akit legjobb barátnak hívok, és senki nem érhet a nyomába.. úgy ismerkedtem meg vele, h nagyon tetszettem neki, később én is belezúgtam.volt szenvedés meg minden mert neki volt másik bnője.. aztán sokat dumáltunk egymásra találtunk és hihetetlen ami van köztünk. ez az igazi barátság. lazán megbeszélünk bármit ő tud rólam mindent őt szeretem feltétel nélkül stb.. még azt is megbeszéltük h régen milyen vonzalmat éreztünk egymás iránt.. én még halványan most is érzem.. és ő is és mindketten tudjuk egymásról. mindkettőnknek van párja és bolodg párkapcsolatokat ápolunk de megesett már nem egyszer hogy részegen olyan helyzetbe kerültünk. és simán kibírtuk szex nélkül pedig iszonyat forró volt a helyzet. na mind1 asszme túlzottan belementem.. a lényeg : ATTÓL H ÉRZEL IRÁNTA VALAMIFÉLE TESTI VONZALMAT AZ NORMÁLIS (miért lennél a legjobb barátja valaki olyannak aki kinézetre tökre visszataszító és nem tetszik egyáltalán.. meg ha valakit nagyon szeretünk annak megváltozik a szemünkben a külseje.. szal mindenképp úgy a normális ha tetszik egy kicsit)
2011. júl. 5. 22:47
 26/49 anonim válasza:
Csak akkor lehetséges "barátságról" beszélni, ha a két fél között, semmiféle testi vonzalom és szerelem nincs.
2011. júl. 6. 07:05
 27/49 anonim ***** válasza:

Az én véleményem szerint nem létezik fiú és lány között barátság. Talán egy ideig igen. Van úgy, hogy elég egy pillantás, hogy onnantól kezdve megváltozzanak az érzések mindkettejükben. Van úgy, hogy elég, ha a másik elkezd valami különösen furát érezni a másik iránt, és onnantól kezdve szinte eszeveszetten kihasznál minden alkalmat, hogy érezze a másik közelségét, csakhogy hallja a hangját, hogy megérinthesse "véletlenül". Éjszakánként arra a fura érzésre gondol. Tudja, hogy mi, de még magának is próbálja letagadni. Csak az a baj, hogy ez az érzés napról napra egyre erősebb...

Van úgy, hogy elég az, ha az ismerősök megkérdőjelezik a két ember közötti barátságot. Persze eleinte kapásból rávágják, hogy szó sincs semmiféle komolyabb dologról, de egy idő után elgondolkodnak azon, hogy mi lenne akkor, ha mégis...Innentől kezdve már minden kész katasztrófa.

2011. júl. 6. 08:41
 28/49 anonim ***** válasza:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 07-02 19:24

Ezt még magad sem hiszed el szerintem..

2011. júl. 6. 08:43
 29/49 anonim ***** válasza:
Sokan összetévesztik a barátságot a haversággal..Ez már lerágott csont szerintem és unalmas is úgyanugy mint a "nagy ő" dolog.. A szavak már elvesztették az igazi valódi hatalmukat..Régen az emberek sokkal megfontoltabbak voltak,és kevesebbet beszéltek,talán nagyobb is volt a szavaik súlya..Azért én megnézném hogy melyk álitólagos fiú\lány barát kelne fel éjszaka ha a másiknak segitségre volna szüksége..V hol itt kezdödik a barátság fogalma..
2011. júl. 6. 08:51
 30/49 anonim ***** válasza:
Egy bizonyos idő elteltével biztos, hogy eljön az a nap, amikor tisztázzák egymás elött, hogy ki mit érez, és dönteniük kell, hogy miképpen folytassák... Van úgy, hogy annyira naivak, hogy felvállalják az érzéseiket, mert azthiszik, hogy "ők majd megváltják a világot", ők betudják bizonyítani, hogy igenis az ő szerelmük örökké fog tartani, aztán kiderül, hogy mégse. És ezután most mi lesz? Hát maradnak barátok-jobb esetben-. Csak az a baj, hogy az a barátság, ami a kapcsolatuk elött volt, soha többé nem lesz. Már nem lesznek olyan őszinték, sőőőt, inkább eltávolodnak egymástól. Rosszabb esetben a szakítás utáni "maradjunkbarátok" szóba sem jöhet, talán azért is, mert csalódtak egymásban és szégyellik felvállalni azt, ami történt köztük/velük. Mégis van úgy, hogy mikor dönteniük kell, inkább a barátságot választják.
2011. júl. 6. 08:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!