Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Szerintetek létezik fiú és...

Szerintetek létezik fiú és lány közti igaz barátság?

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 10:12
1 2 3 4 5
 31/49 anonim válasza:
Igen
2011. júl. 6. 12:27
 32/49 anonim ***** válasza:
Mi is ezt hittük a mostani barátnőmmel, kb 2 hónapig nagyon jó barátok voltunk, aztán összejöttünk. Hát tévedtünk.. :D
2011. júl. 6. 14:45
 33/49 anonim válasza:
Véleményem szerint nincs fiú-lány barátság.
2011. júl. 6. 19:38
 34/49 anonim válasza:

Szerintem létezik. Nekem például nagyon sok lány barátom van, és a legtöbbtől nem akartam barátságnál többet és szerintem ők sem tőlem (legalább is ha a külsőmből indulunk ki, akkor biztos, hogy nem. :D)

Lényeg a lényeg, ez nagyban függ attól, hogy kinek milyen a személyisége, és hogy hogyan viszonyul az emberekhez. Hiba lenne sztereotipizálni a dolgot, hogy "Nem, nem létezik!" Igenis létezik, csak nagyon ritka, és nagyon emberfüggő!

F19

2011. júl. 6. 21:45
 35/49 anonim válasza:

Szerintem egy fiú és lány között sosem lehet csak barátság, kivéve, ha:

1. kiskoruk óta ismerik egymást, és semmilyen vonzalmat nem éreznek /ez nagyon ritka, szerintem/

2. Vmelyik fél nem hetero... / nekem is van sok lány barátom, és mivel nem vagyok hetero, így tényleg csak barátság van köztünk.../

2011. júl. 7. 11:58
 36/49 anonim ***** válasza:

Nekem van róla tapasztalatom, hogy létezik, egyikünk részéről sem volt testi vonzalom, messze nem vagyunk egymás esete, hosszú időre megszakadt a barátságunk rajunk kívül álló okoknál fogva, de most újra felvettük a kapcsolatot. Én férjnél vagyok, neki barátnője lett időközben. Soha semmilyen szinten nem merült fel bennünk több mint barátság.

Igaz, nekem is csak egyetlenegy ilyen tapasztalatom van. Meg van olyan tapasztalatom is, hogy nagy erőkkel színleltük a barátságot, miközben mindketten többet akartunk :) De az egy másik fiú volt.

2011. júl. 7. 13:23
 37/49 anonim ***** válasza:

Egészséges, 18 éves heteroszexuális fiú vagyok. Van egy lányismerősöm, 2 éves korunk óta ismerjük egymást, teljesen egy rugóra jár az agyunk, ugyanaz az ízlésünk, ugyanazt szeretjük csinálni, kitaláljuk egymás gondolatait. Nem vagyunk szerelmesek, ez inkább valami testvéri kapcsolat.

Megbeszéltük, egyikünk se vágyik többre.

2011. júl. 7. 16:23
 38/49 anonim ***** válasza:
Van olyan fiú, aki soha nem tudna lánnyal igaz barátságot kötni, és lány is, aki fiúval nem, de ugyanúgy vannak olyanok is, akik igen... ilyenben nem lehet általánosítani... a barátság nem attól függ, hogy milyen nemű az ember, és esete-e a másiknak... attól, hogy tetszik külsőre, még nem leszek belé szerelmes. A legjobb barátom fiú, 7 éve ismerem, ő 19, én 18, nagyon helyesnek találom, ő engem nagyon szépnek, de soha nem fordult meg a fejünkben, hogy a másiktól többet akarjunk. Lehet, hogy másnak az az alap, hogy a bombázó csaj ismerőseit kapásból megb*ssza, de azoknál nem is beszélhetünk barátságról. Egészséges fiatalok között nem lehet fiú-lány barátság? Az ember nem dugásra lett teremtve, könyörgöm...
2011. júl. 7. 22:55
 39/49 anonim ***** válasza:
nem létezik
2011. júl. 8. 10:21
 40/49 anonim ***** válasza:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:55

Szerintem akkor ti nem vagytok egézségesek..

Gondolom maszturbálni sem szoktatok..

2011. júl. 8. 10:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!