Igaz-e az, hogy belépve a Facebook-ba csapdába estél, soha onnan ki nem léphetsz (gyakorlatilag)?
Én elég részletesen átnéztem a FB-on, hogy hogyan tudnám magam törölni, de nem sikerült. Légyszi küldjétek el, ha Ti tudjátok! Jelenleg tényleg csak felfüggeszteni tudtam, de így is bejelölgetnek.
Nevet változtatni viszont csak 5ször lehet, és én az elején eljátszottam/elbénáztam ezt az 5öt.... :(
Szóval érdekelne a megszüntetés!
Köszi!
Suspended = felfüggesztett, de ez azt is jelenti, inaktív, tehát nem elérhető, mint a freeblogon a blogszünet kb.
Igen, a hr, iskola stb. miatt, ha szidod a rendszert, nem szerencsés IRL adatokkal fennt lenni, jó, hogy mindenki vágja, miért problémás a dolog. Kis paranoia nem árt. :)
Én valahogy nem értem,hogy miért kell/lehet a facebooktól függni?Ilyen additktív ez a dolog valakinek?Vagy mindenki Forever Alone?:D
Másrészt azt sem értem,hogy miért kell ez a szöveg,hogy:Az én képeimet csak az ismerőseim láthatják,meg hogy nem is saját névvel vagyok fent,meg hasonlók.Nem hisztek kicsit sokat magatokról?Eléggé kis emberek vagyunk mi,úgy érzem,hogy attól kelljen félni,hogy valaki visszaél az adatainkkal.Meg hogy máshol használják fel a képeinket.Nem tudom,mit lehet kezdeni egy olyan képpel,amin például ülök egy fotelben,vagy a családdal/barátaimmal vagyok.
Ja,hogy a legtöbb embernek idióta,magamutogató tradíciója van a képek területén?Akkor meg is érdemlik.
Szintén nem értem a pánikot azzal a pletykával kapcsolatban,hogy lekövetik az embert az telefonja alapján,vagyis tudják,hogy hol vagy.Na és?Verje ki rá,aki ezzel foglalkozik.
Itt is előjön a problémám,hogy kicsik vagyunk mi ahhoz,hogy valaki egész nap azt nézze,hogy te merre járkálsz.
Utószónak:Ha nem teszel semmit,ami törvényt sért,vagy ami miatt (például) küldhetik érted a kommandósokat,akkor miért kell félned ezektől???
Igaz! (A tévében,rádióban is többször bemondták--az Aktívban is volt róla szó.)
Kitörölni nem tudod magad (a szomszéd beírt az admin.okhoz,azok törölték a lapját...dehát már hiába....a "nagy testvér" már figyel...ilyen a Twitter,és az "okos telefon" is!
Elméletileg úgy tudod törölni magad, ha kiüríted az egész adatlapod (fényképek, postok törlése), és utána írsz az adminoknak, ők törölnek.
De egyébként mindegy, amit egyszer feltettél netre, az fent is marad, szóval attól, hogy letörlöd magad iwiwről, még kerenghetnek a képeid, adataid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!