Miért van az, hogy a cigányok ott ahol lakom folyton kötekednek mindenkivel és verekednek?
Nálunk már nagyon elterjedtek ezek a dolgok.
A magyar családok sorra költöznek el és ezek egyre többen vannak.A rendőrség nem tesz semmit.Mi a megoldás???
Vasárnaponként házibulit tartanak és reggel 4-5 fele állnak le.Másnap a gyerekek mennek iskolába mások meg dolgozni.De így nem lehet a Hétfőt kibírni.Van valami recept ellenük?
11:32 vagyok
13:57nek igaza van
sajnos a jelenlegi politikai helyzetben nem lehet mást tenni.
Nem :S
Budapesttől 15-km-re
Nyugi itt is üvölt a zene minden nap.
És persze nam olyan amit még én is élveznék valami klasszikus magyar zene.Neeeem azt a köcsög siratós cigány zenét hallgatják.
De nem értem miért te mentél el Ercsiből.
Ez a mi országunk nem nekünk elköltözni.Én is el akartam költözni és akkor láttam a TV-ben a Szabadság Szerelem című filmet és ott volt egy szép mondat.Mi vagyunk itthon nem ők.Fölveszem velük a harcot akkor is ha 100 an lesznek ellenem.Harcolni kell,mert elbukunk. :-(
Hát én még az országot is elhagytam szerencsére:)Harcoltam eleget,de sajna egyedül kevés vagyok/voltam.
Magyarok meg nem összatartóak,bár ha ez így folytatódik tovább amit a politikus művelnek hogy őket védik a magyar meg dolgozza ki a belét értük,akkor remélhetőleg hamarosan fellázad a nép.
16:23
Az a baj,hogy a mai fiatal gyerekeket nem nevelik semmi féle hazaszeretettre.Én az iskolában egy darab magyar zászlót se láttam és nem is volt semmi féle magyar jelkép.
Szóval ezek után én nem is csodálkozom,hogy nincs összetartás.ha ezt nem nevelik bele az emberekbe akkor nem is fognak összetartani,mert úgy gondolják,hogy ez baromság.Szerencsére én pont olyan szülőket fogtam ki akik belém nevelték a hazaszeretettet.(nem neo-nazi-t csináltak belőlem csak szeretem a hazám és kész vagyok érte harcolni ha kell).
De én akkor se fogom föladni a harcot a cigányokkal és a kormánnyal szembe ha már csak én leszek egyedül.
Egyébként te hol vagy külföldön?Tényleg minden szép és jó odaát?Valóban ott nem is volt válság?
És milyen Norvégia?
Gondolom folyton esik a hó meg stb..
Van ott rendesen munkalehetőség?
Nehéz oda kijutni mint dolgozni?
11:32 vagyok
a hazaszeretetet nem belenevelni kell az emberekbe. akkor csak satnya fideszmagyarok lesznek belőlük. vagy eszetlen jobbik-sörmagyarok. akik szájjal magyarok csak
szerintem az igazi magyar ember nem attól érzi magát többnek, hogy magyar, hanem összetartásról, törődésről tesz tanúbizonyságot más magyar emberek felé.
hogy régen sem volt összetartás? ez sem igaz. mindig is volt egy réteg, aki magasról tojt mindenre, és voltak olyan nemesek is, akik kiérdemelték a címüket. ma hányan vonulnának hadba az életükkel védelmezve az országot ha körbehordoznánk a véres kardot? hányan szánnák rá szabadidejüket, hogy kalákában együtt dolgozzanak valaki más javára? lovagi erkölcs, nemesi becsület? voltak. nem mindenkinél, de szerintem ma már ennyi sincs, mint akkor.
akik ma tesznek valamit a magyarokért, nem a mikrofon előtt költenek gyűlöletszövegeket, hanem zsákot pakolnak az áradáskor, és saját költségre vesznek fegyvert, ruhát, hogy megvédelmezzék honfitársaikat a "honfitársaik"tól. közösségeket és önvédelmi köröket alkotnak, kulturális rendezvényeket szerveznek a kocsmában hányás helyett: harcművészet, tánc, ének, zene, kézművesség, és a többi. közös kultúra és gondolkodás ("norma"/vallás) nélkül nincs egységes nemzet.
jelenleg ezért nincs nagy összetartás, mert kisebb részekre bomlott fel a társadalom, és az sem tarja a kapcsolatot egymással/önmagával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!