Szemet szemért, fogat fogért?
Ma vakítják meg Iránban azt a fiatalembert, aki 7 évvel ezelőtt savval öntötte le egyik évfolyamtársnőjét, mert az nem akart hozzámenni feleségül.
A történet itt található:
Kemény büntetést érdemel az, aki ilyen gaztettet követ el, az biztos. Mi a véleményed a lányról, aki évekig küzdött azért, hogy ő maga spriccelhesse a kénsavat a srác szemébe az ítélet végrehajtása során?
Úgy gondolom, megérdemli, csak azt érzem kicsit betegesnek, hogy ugyanaz a nő fogja megtenni. Biztos már jó előre eltervezte, hogy elégtételt fog venni, és marhára élvezi majd... nekem ettől valahogy borsózik a hátam.
Mindig is úgy éreztem, hogy a nőkben valahogy természetellenesen erős a bosszúvágy...
"A nőnek meg kellene magyarázni, hogy ha ezt megteszi, semmivel sem lesz különb mint a fickó, ugyanolyan állat lesz. Nem szabad neki, hogy megtegye. Viszont a fickót vakítsák meg. "
Egy vélemény, amit a linkelt oldalon olvastam. Egyetértek vele.
Ez az iszlám állatokat nevel az emberekből...
A nőre vonatkozóan valahol egyetértek az előzővel, én például nem lennék képes lesavazni a hapsit, bár ha mondjuk egy szerettemmel csinálta volna, lehet hogy forrna bennem a düh, és az rávinne, de amúgy nem.
Viszont attól még az alapfeltevéssel, hogy ugyanazt a büntetést kapja, mint amit tett, azzal teljes mértékben egyetértek.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!