Csak a magyarok (és a spanyolok úgy, ahogy) fürdenek naponta?
Pár éve voltam egy természettudományi táborban 1 francia,1 magyar és 1 német lánnyal voltam egy szobában...
A magyar csaj minden reggel tusolt én is mindennap,a német minden nap 2x tusolt és hajat mosott mindennap...A francia lány,aki velünk volt a 4. nap fürdött először,és mikor kérdeztük,hogy miért fürdik ilyen ritkán,elmondta,hogy csak 3 bugyit hozott 1 hétre...mondjuk én éreztem,hogy büdös volt-e,de nem is érdekelt,ha dzsuvásan érzi jól magát...
Én együtt laktam spanyol, olasz, litván, brazil, belga és ír fiúval amikor éltem Skóciában, mikor Erasmusos voltam.
A spanyol az olasz fiú és én reggel és este fürdötem naponta, a litván csak naponta, a belga hetente egyszer fürdött, az ír sem fürdött gyakran és ő qrva büdös volt mindig. A brazil nem volt különösen piperkőc és fürdött naponta, de ő meg mindig a mosdókagyló felett vágta a körmeit és csupa köröm volt után mindig a mosdó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!