Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Szerintetek mi a Baranta?

Szerintetek mi a Baranta?

Figyelt kérdés

mire jó, miért jó, miért lehet szeretni, hasznos-e és miért hasznos?, és mit lehet általa meg tanulni? mint erkőlcsileg mint fizikailag mint szellemileg.

(egy bizonyos közvéleményre vagyok kiváncsi)

2011. márc. 21. 20:18
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
A vége felé azt a hozzá szolást fel háboritónak, és probokativnak találtam ezért jelentetem a moderátornak.
2011. ápr. 18. 16:07
 22/23 anonim ***** válasza:

Akartam rá egy békés (magyaros?) választ adni, de így is jó.

Jó barantázást, karatézést, stb. mindenkinek, akinek ez testi-szellemi-lelki épülésére szolgál.

2011. ápr. 19. 08:27
 23/23 Bnjámin válasza:

6/22!!!

Adj priviben egy címet és lerendezzük te kis p*cs! Ülsz a gép előtt és itt beszólogatsz mert csak egy kis 80 kg pattanásos kis kölök vagy aki egy lusta szardarab hulladék életű!! Tehát minden, csak jó nem. "Tömitek a kölykök agyát" című beszólásodra egy a válaszom: A baranta, nem kötelező aki elmegy barantázni az sok újat tanul!Megtanulja jobban értékelni a hazáját! De persze te ezt nem értheted mert egy kis puhap*cs vagy! üdv :)

2013. márc. 8. 23:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!