Miért imádják annyira az amerikaiak a mogyoróvajat, a fánkot, a mályvacukrot meg azt a vastag palacsintát?
Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 17:27
13/18 anonim válasza:
Azért ha választanom kellene, hogy mogyoróvajas kenyeret, amerikai palacsintát, vagy egy jó kis körömpörit egyek, hát csak a körömpörkölt nyerné a versenyt. De ez azért van, mert Magyar vagyok. Nekünk más az ízvilágunk, az ízlésünk. Fűszerezünk rendesen, de a Keleti népek meg mégjobban. Nekik lehet, a mi Nemzeti ételein nem tetszenek. Az Amerikai emberkék azokat szeretik, mi ezeket, a Franciák a békát, a Kínaiak a macskát. Ez van, minden népnek megvannak a hagyományai, ételei.
14/18 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó hozzászólóval, de azért ez is általánosítás, mert én pl. imádom a vastag amerikai palancsintát, míg a férjem, aki amerikai nem szereti egyik általad felsorolt dolgot sem. Én meg a magyar kaják többségét nem szeretem, de ettől még magyar vagyok. Szóval ez is sztereotípia.
15/18 anonim válasza:
Azért imádják, mert hízlalnak, szénhidrát és cukorbombák, ha ilyeneken élsz, jópár év múlva cseszheted, mert tönkretesznek, nemcsak zsírbálna leszel tőlük, de mindenféle betegséget össze tudsz szedni általuk.
Arra jók, hogy az átlag amerikait jól felhízlalják, utána legyen kit lefogyasztani a 100 - dik verziójú fogyókúrás elmélettel, illetve legyen vmi haszna az egy főre jutó pszichiátereknek is, akik a lelki roncsokból embert próbálnak varázsolni.
Mert az vagy, amit megeszel.
16/18 anonim válasza:
Az utolsó hozzászólónak maximálisan igaza van!
17/18 anonim válasza:
én 13 éves vagyok...utálom a mekis kaját...az egy nagy rakás sz*r...ja és drága..van egy hely ahol oylan jó a hambi, és ott csinálják, meg nagy és olcsó..ja és én szeretem ezeket a magyar kajákat..pl. bableves XD, pacal, jó kolbász amit mi csinálunk(nem bolti), meg ezek a jó kaják...am ettem olyan pici amerikai fánkot finom volt, de inkább maradok a bablevesnél és a haverjainál :)
18/18 anonim válasza:
Akinek Amerikarol csak a McDonald's jut eszebe, az meg nem volt itt...amugy itt az emberek kopnek a McDonald's-ra, mert sokkal normalisabb helyek vannak, szoval mar az sem igaz, hogy az amerikai imadja a McDonald's-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!