Hol lehet kapni jó fajta mogyoróVAJAT? Vagyis igazi amerikait, jó minőségűt, jó márkát?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem mogyoróvajat, és érdekelne hol lehet venni itthon jó fajtát.2011. szept. 10. 23:41
2/13 anonim válasza:
az amerikai szar, a holland a jó
4/13 anonim válasza:
Olcsót a Lidl-ben, jó minőségűt bioboltokban.
5/13 anonim válasza:
Félévente van a Lidlben akciós amcsi mogyoróvaj, én olyant szoktam venni.
6/13 anonim válasza:
Tescoban mindig van, smooth és chunky is.
Vagy az neked gagyi minőség? Culinarisban nézz körül.
7/13 anonim válasza:
00:32 mivel amerikai kaja, valószínűleg nem az amerikai a "szar" :) max neked nem tetszik.
8/13 anonim válasza:
utolsó, szerinted az amcsik honnan szedték az ötletet? jól gondolod, a holland bevándorlóktól ;)
kóstold meg mind a két fajtát, és rájössz, hogy az amerikai nagyon ócska, ellenben a holland fajtából még a legolcsóbb is jobb ízű és minőségű
9/13 anonim válasza:
az amcsis sós?
mert én egyszer ettem olyat ami sós volt..
nem tudom az miylen fajta:D
10/13 anonim válasza:
4:38 még a holland wiki szerint is amerikai eredetű.
"Pindakaas komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!