Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mi köze van az embereknek...

Mi köze van az embereknek ahhoz, hogy egy lány nem akar szülni egész életében?

Figyelt kérdés
Miért piszkálják hogy de igen is szülj? Miért talán szégyen ha nem szül valaki? Ha a fiúknak nem kötelező a sorkatonaság, akkor a lányoknak sem kötelező szülni szerintem. Mindenki maga döntse el hogy akar-e lenni katona vagy akar-e szülni és senkinek semmi köze más magánéletéhez! Nem?
2011. febr. 1. 13:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
ma 14:31 -nek. Én nem akarok azért gyereket hogy ha majd öreg leszek rám nézzen és segítsen, nem a segítsége miatt szülnék ha szülnék hanem szeretetből.
2011. febr. 1. 14:41
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

" nem a segítsége miatt szülnék ha szülnék hanem szeretetből."

Akkor ezek szerint te képtelen vagy szeretni???

Én nem ítéllek el,hogy nem akarsz gyereket,ez a te dolgod..De sajnállak nagyon...

2011. febr. 1. 14:55
 13/19 anonim ***** válasza:
61%
Nyílván,de nem akartam ilyen szeretetes választ írni,mert az olyan általános.
2011. febr. 1. 14:56
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel semmi gond nincs, nekem egy kicsit más a megközelítésem, én sajátot nem szeretnék, ezért lehet, ha majd már megértem rá és lesz elég tőkém az eltartásához akkor örökbefogadok egy árvát, és amikor meghallják hogy néger kislányt szeretnék, általában már köpni-nyelni nem tudnak, tehát nem kérdeznek többet. És már már irigylésre méltó a barátod hozzáállása, szerintem van más dolog is világon a gyereknevelésen kívül. Mindenki maga dönti el, hogy vállal-e gyereket, és ebben senkinek nincs beleszólása,se a szülőknek, de még nagyon a férfinak sem, csak a nőnek.

26/l

2011. febr. 1. 15:07
 15/19 A kérdező kommentje:
ma 14:41 NEM! Tudok szeretni, sőtt rendkívül meleg szívű vagyok. De nem akarok mások miatt szülni mert akkor nem szeretném szívből azt a gyereket úgy mint ha magamnak szülném. S csak azért hogy öregségemre rám nézzen (nem mintha ez a fiatalokra jellemző lenne), azért nem fogok szülni, mert ha szülnék akkor nem azért hogy rám nézzen és segítsen, hanem szeretetből szülném.
2011. febr. 1. 15:10
 16/19 A kérdező kommentje:

ja bocs nem 14:41 hanem 14:55 :)

Az utolsónak pedig: Ha színesbőrűt akarsz örökbe fogadni és emiatt húzzák a szájukat az épp olyan kegyetlenség mintha csak fiút vagy csak lányt szeretnének és az diszkriminatív! Semmi közük hozzá hogy Te négert akarsz! Sztm is aranyosak.

2011. febr. 1. 15:15
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek semmi köze hozzá még a férjednek sem mert Te hordod ki nem ő, Te vállalod a felelősséget, ezért Te vagy a központja, írányítója, és végleges döntője kettőtök sorsának.
2011. febr. 1. 16:16
 18/19 anonim ***** válasza:

Nézd, engem igazából nem zavar és nem is érdekel (legfeljebb annyiban tartozik rám, hogy így kevésbé fogyna Mo. népessége, de mindegy). Viszont szerintem se izgat annyi embert, mint te gondolod.

De a sorkatonaságot felejtsd el, mert az nem természetes biológiai folyamat. A nőnek biológiailag gyakorlatilag az a természet szerinti feladata, hogy életet adjon, hogy örökítsen. Most ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy baj, amit gondolsz, mert már rég nem a természet szerint élünk, csak azért írom, hogy lásd, hogy a sorkatonaságot nincs értelme ide keverni.

2011. febr. 1. 17:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Engem csak az tud kiakasztani mikor egy tizenéves mondja hogy ő nem akar gyereket soha, és milyen JÓ nekem. Nekem nem lehet gyerekem, mikor a doki megmondta sírógörcsöt kaptam pedig voltam 17... Megfosztottak a gyógyszerek az új élet alkotásának képességétől. Soha nem fogok gyermeket tartani a karomban, aki hús a húsomból, vér a véremből. Soha nem fog a saját szemem visszanézni rám egy másik arcból, soha nem fog összekeveredni az én és az általam szeretett férfinek a tulajdonságai, hogy együtt valami jobbat alkossanak. Nekem meg azt mondogatja mindenki hogy jó nekem. Nem cserélnénk testet?
2011. febr. 15. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!