Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Minden román úgy néz ki mint...

Minden román úgy néz ki mint egy cigány?

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 00:25
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Úgy tűnik:)
2011. jan. 4. 00:29
 2/8 Mandula11 ***** válasza:
41%
A románok ugyanúgy fehérek. Akik idejönnek, azok olyan cigányok, mint amilyenek nálunk lebzselnek.
2011. jan. 4. 00:53
 3/8 anonim ***** válasza:
73%

Azt azert tulzas lenne kijelenteni hogy minden egyes roman ugy nez ki mint egy cigany, de egy igazi, mas nepekkel keveset keveresett osroman egy ciganytol megkulonboztethetetlen, higgyetek el nekem ;)

-Egy erdelyi

2011. jan. 4. 01:28
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

Szerinted marian Cozma úgy nézett ki (most már csak nézett ki, sajnos), mint egy cigány ?!

[link]

2011. jan. 4. 02:21
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát ez a Cozmás most elbizonytalanított. Megismertem egy román gyereket, de nem tudom hova tenni. Nem mintha számítana a jövőbeni kapcsolatunkba, csak úgy elkondolkoztatott...

Nem nagyon fekete a bőre, mondjuk olyan kávészínű, de az arcában vannak olyan vonások ami álltal olyan mint egy cigány. Viszont nem olyan stílusban beszél mint az itteni cigányok (és most nem a tájszólásra gondolok, hanem arra az irritáló, hangoskodó, kiabálós-csapkodós stílusra), hanem teljesen normális. Azt nem tudom, hogy ez most minek tudható be, csak annak, hogy kevésbé tud magyarul, vagy ők tényleg nem ilyenek. Meg ha ilyen az alap román akkor milyen a román cigány?

2011. jan. 4. 11:23
 6/8 anonim ***** válasza:
75%

nyáron megismertem pár olyan román srácot és lányt, hogy magyarban is ritkán talál az ember ilyen rendeseket.

tény, h barna volt a hajuk és a szemük, de semmiféle cigány stílusuk nem volt.

mindannyian fiatal diplomások voltak, kiváló angol nyelvtudással, műveltséggel.

az elején én is féltem, hogy húú, a románok többsége szemét nacionalista suttyó, és gyűlölik a magyarokat. de nem így van...

2011. jan. 4. 14:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A kárpátontúli ,igazi románok valóban nehezen különböztethetőek meg a cigányoktól.Az Erdélyben más népekkel keveredett románok sokkal "világosabbak"

Szóval egyetértek az erdélyi hozzászólóval.

2011. jan. 4. 19:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

romaniaban elek es mint ertelmes ember meg tudom kulonboztetni a romakat a romanoktol

nem hasonlitanak egymasra

2011. ápr. 21. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!