Miért van, hogy egy csomó hülye nem tud a román és a roma (cigány) közt különbséget tenni - lehet, hogy nem tud rendesen magyarul?
:)) Emlékszem h melyik kérdésnél irtad ugyanezt. Szerintem semmi köze semmihez. Csupán dühhről van szó. Meg van h aki utál egy fajt az utálja akármit is mondassz és azért használja a román szót egyenlőként a cigánnyal. De amint irta volt még valaki h a biza egy egy cigány is előbbre való bárkinél. Szóval, ezek csak felháboritó szavak amlyeket használnak egyesek a sértegetésr. El kell hagyni őket. Úgy sem tudnal ők se és mi se változtatni sneki helyzetén:)
- erdélyi MAGYAR- :)
tudnal = tudnak
sneki = senki
sértegetésr = sértegetésre
Mielőtt egy nagy "magyar" kezdeni blamálni...
Engem amúgy meg soha nem érdekelt és nem is bántott h konkrétan engem ki kinek nevez:) Neveltetsé és felfogás kérdése, hogy az ember hogyan viszonyul embertársaihoz. Meg a szokásos román-magyar ellentét sem érdekelt soha, mivel csak azok foglalkoznak ilyen dolgokkal akik tele vannak gondokkal, gyűlölettel..meg nincs egy normális életük.
- erdélyi magyar-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!