Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mégis mire fel mondhatnánk,...

Mégis mire fel mondhatnánk, hogy a magyar lányok LEGSZEBBEK a világon?

Figyelt kérdés

Mondják, mondjuk mi magyarok,. de sehol nem láttam rá valami tényt, bizonyítást, hogy mi nyernénk világ szépség versenyt... Ok, azt leolajozzák, de most hol készítettek felmérést, hogy végig az összes országban mutogattak képeket, a nőkről, és az emberek a magyarokra szavaztak a legtöbben, vagy valami...

Külföldön nem hallottam, hogy a magyar lányok de gyönyörűek. Mert, szerintem tényleg azok, de mire fel mondják sokan, hogy a magyar lányok a legszebbek a világon???

Nem lehet, hogy már annyi rossz érte a magyarokat, hogy ilyennel mentegetik magukat, hogy ha már nem lehetünk erős nemzet, jó gazdasággal, akkor legyenek a legszbebek a magyar nők?

2010. dec. 31. 14:24
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
90%

"A barátnőm félig angol és csodaszép"

A hangsúly a féligen van. Mint már elmondtuk párszor, mindig a genetikailag kevert lányok a legszebbek. Az már részletkérdés, hogy miből kevertek. A német és az angol nők nagy többsége kifejezetten rusnya. Ettől még viszont a genetikai keveredés miatt egy angol és egy német közös gyereke lehet szép. Sőt! Valószínűleg az lesz.

"A spanyolok szexik, ott van pl. Paz Vega vagy Penélope Cruz."

Ne a szupersztárokat nézd! Őket külön úgy válogatják. Ilyen alapon nincsenek ronda nők, mert a TV-ben csak szépeket látsz.

2011. jan. 1. 17:18
 22/32 anonim válasza:
50%

Gondolkodjunk el egy kicsit azon, hogy mi is teszi oly csodálatossá piciny hazánk gyengébbik - mégis egyenrangú, sőt...(ugye egyenjogúság stb ;-)-nemét...Az üde borok, amiket nemzőink generációk óta egészségük megóvása érdekében szürcsölnek? Gondolok Eger vagy Tokaj vesszeinek mézédesen tüzes nektárjaira. Vagy a gabona, melyet az Alföld tápanyagdús és kitűnő fekvésű talajában termesztenek - mellesleg ez nem ugyanaz mint amit a TECSÓban kapunk...-_- Talán arra, hogy ereinkben őseink ázsiai vére buzogva forr és forrva buzog, otthagyva nyomát azokon a gömbölyded, finomvágású arcokon, s a széles csípők, melyek eszünkbe idézik vadakat űző ősapáink szellemét, s a termékenység finom domborulatait? Igen. Ez mind az, ami a magyar nőket teszi a leggyönyörűbbekké az egész világon!

Ja hozzáteszem hogy itt nem azokra gondolok akik a folyamatos betelepülések és vérhígulás miatt úgy néznek ki mint egy skót és egy indián nagyszülőktől eredó judeista digó...Tudom, hogy ellenszenvesnek tartható ez a rész, de nem annak szánom. Csupán nem magyar állapolgás nőkről van szó, hanem magyar nőkről! Köszönöm a figyelmet.

2011. jan. 2. 04:17
 23/32 anonim ***** válasza:
42%

"Ja hozzáteszem hogy itt nem azokra gondolok akik a folyamatos betelepülések és vérhígulás miatt úgy néznek ki mint egy skót és egy indián nagyszülőktől eredó judeista digó."

Akkor nagyon rosszul teszed.

Igen, azok is jelentős szerepet játszanak, amit te írsz, de a szépség a változatosságban, a keveredésben van.

Mint ahogy Szent István is megmondta az Intelmekben, az egysíkúan gondolkodó és egyoldalú nép gyenge és veszendő. (Nem pont így mondta, de szégyen szemre nem tudom pontosan idézni.) Ez a genetikára fokozottan igaz. Ha lenne olyan nő Magyarországon, akinek az összes őse a honfoglaláskor jött be a Kárpát-medencébe, vagy legalábbis már a X-XI. században itt élt, az nagy eséllyel egy valódi bányarém lenne, vagy legalábbis nem egy olyan fajta, aki után megfordulsz az utcán.

Igen, az ősi magyar vér is sokat számít, de önmagában semmit sem ér. A sok különböző, ősi római, frank, hun, avar, szkíta, longobárd, vandál, bolgár, szerb, morva, más szláv, besenyő, kun, bizánci, görög, lengyel, cseh, horvát, itáliai, dalmát, német, francia, jász, török, cigány és még ki tudja miféle vér keveredése a már meglévő magyarral hozta létre azt, amit most látunk.

A skótok nem azért rondák, mert skótok, hanem mert hazájuk földrajzi fekvése miatt igencsak elszigeteltek voltak a történelem során. Skót csak skóttal házasodott. Nagyritkán egy-egy angol vagy ír, esetleg francia is bekerült a képbe, de ennyi az egész.

Ha a magyarság egy a Brit-szigetekhez hasonló földrajzilag zárt térségben telepedett volna meg, ma mi is kb. olyan jellegűek lennénk.

"Tudom, hogy ellenszenvesnek tartható ez a rész, de nem annak szánom."

Nem lenne ellenszenves, ha igaz lenne, de nem az.

"Csupán nem magyar állapolgás nőkről van szó, hanem magyar nőkről!"

Ne hidd, hogy a magyar vér az, ami olyan széppé teszi őket! Ez nem úgy néz ki, hogy végy egy kis németet, keverj hozzá némi oroszt, egy kis olaszt, csehet, görögöt, szerbet, törököt, tatárt, kunt, jászt, egy csipetnyi rómait és némi hunt, aztán az ebből kapott förmedvényhez adj egy csepnyi magyart és voilá! olyan gyönyörű lesz, hogy csak na! Ez így hülyeség. Igen, a magyar vér is közrejátszott, de jelentőssége semmivel nem több, mint az összes többié. A geopolitikai helyzet, a történelmi folyamatok, a sok népmozgás, keveredés és igen, talán a helyi mezőgazdasági termények tették azokká a magyar nőket amik. A mai magyarság genetikailag a szlávokhoz és a németekhez áll legközelebb. Emiatt megkockáztatom, hogy ha sosem érkezik a Kárpát-medencébe egy magyarnak nevezett nép, az itteni nők akkor is gyönyörűek lennének. Lehet, hogy nem ennyire szépek és lehet, hogy egy idegen hatalom uralma alatt, sokkal szegényesebb kultúrával élnének, de a genetika 99,999999%-ban ugyanaz lenne.

2011. jan. 2. 13:02
 24/32 anonim ***** válasza:
92%

Én is jártam sok helyen a világban és bátran mondhatom hogy a magyar nők a legszebbek.A többi nemzet asszonyai elbújhatnak a hátuk mögött.

Persze mindenhol lehet csinosat látni de nálunk a legtöbbje az,de legalábbis valami nagyon jó rajta az tuti.

Például Angliában a nők mind fertelmesen undorítóak,bocsánat h ilyet mondok.Csúnya az arcuk,görbe a lábuk,lapos a fenekük,vagy egyszerüen rettentően kövérek.

Tehát a legszebb nők Magyarországon élnek,és MAGYAROK :) !!!!!!!

2011. jan. 2. 18:38
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

ma 18:38

Az angoloknál szebbnek lenni, ennek nincs sportértéke.

Sok helyen vannak szép nők, főleg K-Európában, DK-Ázsiában és Brazíliában, de tény, hogy a magyarok a jobbak között vannak.

2011. jan. 2. 22:13
 26/32 anonim ***** válasza:
86%
Igen,az angol nőknél RONDÁBBat találni nehéz :)))))
2011. jan. 4. 22:54
 27/32 anonim ***** válasza:
76%

Nálunk nagyon sok féle külsejű lány él (van, akit olasznak, görögnek tippelnél, másokat svédnek, másokat írnek, stb.), míg pl. Angliában, Németországban nem. Szerintem ez jó, hogy nem hasonlítunk külsőre egymásra annyira, ezért a sokféle külsőből mindenki megtalálja a maga számára a szépet akkor is, ha honfitárs, és akkor is, ha külföldi.

A szépségversenyekről meg csak annyit, hogy azok le vannak előre tárgyalva a győztes személyét illetően. Mi is nyerhettünk volna nem egyszer Miss Universen, de a politikai érdekeket ez sértette volna - pláne a rendszerváltás előtt.

2011. márc. 5. 18:47
 28/32 anonim ***** válasza:

Az orosz nőknek nagy mellük van és magasak... a férfiak meg sokszor egy nagy mell láttán szépnek titulálnak egy amúgy csúnya arcú nőt.

A lengyel nők tepsifejűek, nagy az orruk és anorexiásak, mert joghurton élnek... Viszont nagyon adnak magukra. Sok időt töltenek arcápolási szerek vásárlásával, no meg egész nap a butikokat járják... Szerintem a magyar nők szebbek náluk, viszont igénytelenebbek és ízléstelenebbül öltöznek.

2013. febr. 14. 11:51
 29/32 VivienJ99 válasza:
100%
Először én sem értettem de mivel Angliában élek 2 éve Így már tudom hogy miért mondják ezt. Viszont ezt senki nem tudja. (Hiába mondom ezt mindenkinek csak legyintenek, pedig Így van).
2013. márc. 28. 17:23
 30/32 L. Roller ***** válasza:
Én úgy vettem észre, hogy más országokban más típusú szépnek mondott nők fordulhatnak elő. Az északi szláv országokban a Kelet-balti Embertípus dominál(hamu-szőke haj,tepsi fej,zömökebb test).Itt a kissé testesebb,de arányos alkatú nőket kedvelők látnak több szép nőt. Görögöknél láttam néha olyan nőket akik hófehér bőrűek, kék/zöldszeműek és göndör-fekete hajuk van, valamint Egyenes orrhátuk van plusz még vékony testalkatúak(itthon ilyen nagyon ritka).A Délszláv nők kosfejűek és több a sovány. Szóval minden típusba van szép,csak a homokóraalkat és a szimmetria örök kritérium. Nálunk összességében sok helyes nő akad, de nem versenyezhetnek egyes Déli országok hölgyeinek adottságával.
2016. júl. 18. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!