Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Személy szerint – miért...

Személy szerint – miért utálod a karácsonyt?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok, indoklás, munka, család, bármi kapcsán jöhet.
2010. dec. 21. 00:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy utálom?
2010. dec. 21. 17:48
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddig kapott válaszokat! Természetesen jöhetnek továbbra is a negatív élmények.

A címmel ellentétben senki nem állítja, hogy TE személy szerint utálnád, csak a fórummotor még abba is beleköt, hogy hogyan lehet feltenni a kérdést. Ezért így született meg. Akinek nem inge, ugye nem veszi magára. De nyugodtan írhat az is, aki szereti, főleg, ha MEGINDOKOLJA, hogy miért. Legfőképp mindkét oldalról az indokokra vagyok kíváncsi.

2010. dec. 22. 20:54
 13/14 anonim ***** válasza:

zsidó vagyok.

Amúgy nem, római katolikus, szóval személy szerint én csak a karácsonyfatalp miatt tudok haragudni a szeretet ünnepére.

2010. dec. 24. 22:10
 14/14 hopeanswerisgood válasza:

A karácsonny jó - a szeretet ünnepe, és ilyenkor tényleg jó tud lenni, ha a szeretteiddel vagy.

A gond az, hogy nem csak a szeretet ünnepe, hanema fájdalomé is. Ha valaki hiányzik alapjáraton is, és karácsonykor nem látod, akkor a mindenhol játszott karácsonyi dalok, főleg a szomorúbb hangvételűek, ezt még jól beléd is sulykolják, hadd fájjon...

A másik gond az, hogy iylenkor - ahogy előttem is írták - rohanás van, kötelező pofavizit, stb. 24-25-26 ez van, és ha kihúzod magad, remt elgalább te őszinte vagy, hogy ez nem kell neked, és nem mész el, akkor sértődés van, hgoy hogy elhetsz iylen, miezmár, stb., oszt' te leszela karácsony fekete báránya, merthogy nem voltál ott.

Alapvetően szeretem magát a karácsonyt. De azt, amivé vált számomra, rühellem.

2011. jan. 9. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!