Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Az USA-ban miért ilyenek az...

Az USA-ban miért ilyenek az emberek?

Figyelt kérdés

Úgy értem a férfiak, annyira kihangsúlyozzák a férfiasságukat, hogy nagyon erőltetett szagú. És ezt nem csak a reklámokból és filmekből látom, hanem amikor ott voltam akkor is lehetett tapasztalni. Aki szerintük nem V8-as kocsival jár az köc.sög, aki európai (de egyébként menő cuccot) hord az köc.sög, aki nem szereti az amerikai focit (hanem a világfocit[európai]) az köc.sög, aki nem ért egyet a háborúval az köc.sög...

Szerintem náluk nagyobb köc.sög nincs! Mégis mi lennénk európaiak puhányok? Amikor 2 világháborút is kirobbantottunk(nem vagyok rá büszke)?

Nem lehet, hogy ez a túl sok kérkedés azért van, mert valamit nagyon akarnak ezzel kompenzálni?

2010. dec. 18. 08:48
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem meg jó fejek boldogok büszkék magukra szeretnék én is v8-as kocsikal járni.
2010. dec. 18. 09:01
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom melyik reszen jartal a U.S.-nek, de en semmi ilyesmit nem vettem eszre. Egyebkent, U.S. tele van koc.sogokkel.
2010. dec. 18. 09:34
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
szerintem mindenhol vannak ilyen köc.sögök.
2010. dec. 18. 12:08
 4/8 anonim ***** válasza:
59%

Amerikaiaktól mit vársz? Az egész ország egy nagy kirakat, mindenki büszkélkedik a sok pénzével, nekik csak a kinézet számít, mikor az életük valójában katasztrófa. A csajoknak csak az számít, hogy milyen jól néznek ki, a pasik meg, ahogy írtad, leszólnak mindenkit, aki kicsit máshogy mer gondolkozni. Belül pedig egy csődtömeg az összes, önmegvalósítás = 0.

Első: tényleg jófejek, hogy mindenkit leb*ziznak! Az autó meg rohadt sokat számít...

2010. dec. 18. 13:13
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

Amcsik jelszava "think outside of the circle".

Nem buzkelkednek a penzzel, legtobbnek nincs. Csak a magyarok hiszik hogy ott aranybol van a kerites. Regi gondolkodas, ugy latszik semmit nem valtozott.

2010. dec. 18. 13:20
 6/8 anonim ***** válasza:
40%

"think outside of the circle"

Vagyis: "Think outside of the square" Ne sablonossan gondolkozz.

2010. dec. 18. 13:32
 7/8 Phoney ***** válasza:
79%

Szerintem magyarok közt is sok ilyen ember van, akinek minden sz*r, ami nálunk nem megszokott.

Csak az amerikainak +1 "oka" van rá: az ő országa gazdag, nem kell irigyelnie más országot, ezért nem is érdekli (és fogalma sincsen róla, bár ez megint csak sok magyarról elmondható), hogy mi megy más országban.

2010. dec. 19. 14:06
 8/8 anonim ***** válasza:
90%

Mert az amerikai focit csak ők játszák, és a világfociban meg gyengék.

szerintük a háború jó, mert háborúznak.

de hidd el, ők a világ legnagyobb hippijei is egyben.

Aki meg európai, (brit, német, francia) és gazdag, az ellen már nem nagyon mernek pofázni.

Az európaiakat annyira nem gyűlölik, mert nekik mi azért konkurencia vagyunk, csak ők magukat jobbnak gondolják.

De minden amerikai először Európába menne, ezt elhiheted. Levágnák a f@szukat is, hogy a csajukkal elmehessenek Párizsba, megnézzék a Colosseumot vagy hogy menjenek egy kört a London Eye-on.

2010. dec. 24. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!