Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Szerintetek az "rendben van",...

Szerintetek az "rendben van", ha a szülők adnak pénzt a gyerekeknek karácsonyi ajándékra?

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 20:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ha úgy adnak, hogy "most kapsz X összeget ajándékvásárlásra", akkor nincs rendben - nálunk a gyerek kap havonta zsebpénzt, és ebböl spórolja össze azt, amit ajándékra szán. Igaz, hogy igy is a szülötöl kapja, de nem kimondottan ajándékra, hanem "saját pénzként". Igy érzésem szerint más egy kicsit.
2010. dec. 15. 22:14
 12/14 anonim ***** válasza:
szerintem teljesen rendben van
2010. dec. 16. 01:33
 13/14 anonim válasza:
én végül is nem a az ajándékok végett szeretem a karácsonyt,hanem maga az ünnep végett...és ha kérdezik is,hogy mit akarok,általában azt mondom nekem mindegy
2010. dec. 19. 00:09
 14/14 anonim válasza:
én 13/L vagyok és már elég rég óta anya és apa pénzt adnak hogy tudjak nekik venni de ha nem kapok vagy esetleg ilyesmi történik akkor saját kezűleg csinálok
2010. dec. 26. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!