Fiúknak nem kellene rutinszerűen szuszpenzort hordani mindig?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy egy átlag nap aránylag ritka, hogy tökönrúgjanak, vagy eltaláljanak valamivel, de akármilyen kicsi is az esélye, olyan pokolian tud fájni...
Mit dgondoltok?
2010. dec. 5. 18:13
1/4 anonim válasza:
Ha gondolod hordjál szuszpenzort, szerintem kényelmetlen lenne (pl. vizeléskor), és jól be is pállana benne mindenem!
2/4 anonim válasza:
Ennyi erővel golyóálló mellényt is hordjon mindenki.
3/4 anonim válasza:
Hát nem tudom: ha alapból jó az ember kommunikációja-, ha van önuralma, és nem az állatias ösztön alapján közelít pl.: egy nő felé, akkor nem hinném, hogy olyan nagyon sűrűn lenne veszélyeztetve a "csomag".
Szóval szerintem nem.
4/4 anonim válasza:
Sportolóként mindig viselem, és néha utcára is a farmer alá (nem a kupás, hanem a sima hálós és rugalmas kivitelűt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!