Debrecenben a Klinikán van olyan orvos, aki nem végez rutinszerűen gátmetszést?
Esetleg beszéld meg a leendő orvooddal előtte, hogy csak akkor vágjanak, ha elkerülhetetlen.
Én Jenei Katalinnál szültem, és a végén emlékszem, hogy mérlegelt, kell-e vajon vágni. Végül vágott, de ezek szerint benne volt a szándék arra az esetre is, ha úgy tűnik, nem szükséges.
Egyébként szerintem inkább legyen gátmetszés, ami egyáltalán nem fáj, észre se vettem (na jó, a varrás nem kellemes), minthogy véletlenül mégis szakadj, de akkor szabálytalanul, akármilyen irányban, nehezebb összevarrni is. Meg igen sokat kell majd utána intim tornázni!
Nekem olyan jól sikerült a varrás, hogy szűkebb, és ezáltal érzékenyebb lettem, intimtorna nélkül.
Nekem zs azt mondták szülés után 10nappal, hogy nem lenne szabad fájnia, mert begyógyult... persze nem ők voltak azok, akik nem tudtak ülni se a fájdalomtól!
De biztos, hogy a gátsebed az oka? Egész nap érzed, vagy sak a szex fáj? Lehetsz száraz, lehet vaginizmusod 8szülés után gyakori)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!