Segítene a cigányok integrálásában, ha a népszokásaik pozitív elemeit jobban bemutatnák?
az segítene a cigányok integrálásában ha beleszórnánk őket a Mariana-árokba, semmi más
a többi provokátor kérdésedet meg ne tedd fel,...
Ha szegény cigányokat mutatnak, akkor a nép azt fogja gondolni róluk, hogy ezek mind segélyből élő, lusta, ingyenélő, tolvaj buta emberek.
Ha gazdag cigányokat mutatnak, akkor meg azt fogják mondani, hogy mind kapzsi, ügyeskedő, pénzéhes, rongyrázó maffiozók.
"Haters gonna hate."
A válasz megírásának időpontja: ma 21:11
Sorolj fel öt olyan elemet a cigány kultúrából, amit nem utálsz!
Már most van cigány felső réteg.
Azokat ismeri mindenki a maga módján. De tartózkodik tőlük mert gondolják nem tisztességesen van meg az ami.
Mi is ismerünk alig 1házzal arrébb 1 jómódú családot akik maguktól köszönnek muteromat évek óta ismeri az asszony de tudjuk h seftelnek.
18/F
21:11es vagyok
nem úgy érettem, hogy én szeretem őket, de azt mindenki tudja, hogy azért vannak olyan cigányok is, akik nem tartoznak a nagy átlag lopós-csalós, "rajoskodós" cigány társasághoz.
én személyesen is ismerek ilyet (persze nem sokat) és velük semmi bajom, rendesen tanulnak, egyetemen, és nem plusz pontokkal jutottak be, mármint nem a szociális helyzetükért kapott plusz pontokkal, hanem mondjuk nyelvvizsga pontokkal. a szüleiket is ismerem, mindketten mérnökök.
tudom, hogy ez a példa nagyon ritka, csak az első válaszommal arra próbáltam rávilágítani, hogy 100000-ből 1 cigány család lehet normális.
alapvetően rosszul indítod a gondolatmenetedet....
nem az indította el ezt az "utáljuk a cigányokat" felfogást, hogy a magyarok nem tudják őket elfogadni, hanem az, hogy a cigányok nem tudnak viselkedni...
annyi más kisebbség is él nálunk, érdekes, velük nincs senkinek semmi gondja, mert NEM LOPNAK, NEM GYILKOLNAK, NEM ÉLNEK CSAK SEGÉLYEKBŐL a többi normálisan dolgozó ember nyakán!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!