Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » A cigányok miért tagnak le...

A cigányok miért tagnak le MINDENT amit ŐK tettek?

Figyelt kérdés

Nem vagyok rasszista, ezt itt leszögezem, de nagyrészt a romáknál vettem észre, hogy ha valamit elkövettek(a simlis, csalós, hazudósoknál), akkor mikor lebuktak, és rákérdeztek, a végletekig tagadnak, hazudnak, ráfogják a másikra... És az a szégyen, ha egyértelmű a dolog, akkor is kitalálnak valami néha röhejes hazugságot. Pl. Volt a TV-ben, hogy beálltak a ladával a parkolóba a mozgáskor. parkolóhelyére. Mit mondtak, hogy nem tud olvasni, azért állt ide! És kérdezték, ha nem tud, hogy kapott jogosítványt, és akkor hebegtek-habogtak...

Osztályban is van 2-3 kedves igen barátságok roma, és ha nem tanulnak, mert ro*adtul nem érdeklik őket, csak muszáj bejárni, akkor előadják, hogy nem voltak itt, nem tudták, elhagyták a füzetet... És ha valami történik velük, ha a tanárt se érdekli, akkor utána, anyázzák a tanárt, hogy milyen szemét k*cs*g, és 1 hétig erről beszélnek, hogy milyen b*rom a tanár. Szóval kell nekik egy kis indok, és azon képesek hetekig balhézni...

Miért nem képesek beismerni a dolgot, ha már egyértelmű, és legalább becsülettel elviselni, azt amit ők tettek???

2010. nov. 27. 20:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez sajnos nemcsak a romákra jellemző, hanem általában az emberekre... (egy csomó ilyen teljesen fehér, magyar osztálytársam volt, mint amilyennek elírtad a roma osztálytársaidat, ráadásul egy legalább helyi szinten elit 8osztályos gimiben...)
2010. nov. 28. 22:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőnek igaza van!

Én sem vagyok rasszista, sok romát ismerek, aki becsületesen dolgozik. De túlnyomórészt náluk vannak az "ilyenek"

Általánosítani baromság.. ez tény!!! De nem kell a körítés, akinek egy kicsi esze is van az látja, hogy a lakosság hány százaléka roma(sajnos egyre több) Tegyük fel, hogy a lakosság 30%-aroma és 70% egyéb(mert ugye ez az ország nem csak magyarokból és romákból áll!) abból a 30%-ból 5% sitten, 15-20% segélyen él vagy seftel.. és 5 százaléka.. tény:-->dolgozik/tanul! és való igaz, kicsit moderálatlanabbak és ha ők nem lennének ilyenek, talán nem vinnének bele egy csomó(egyébként rendes embert) a balhékba, csalásokba stb.. Itt nem arra kell gondolni rögtön, hogy akinek esze van az nem csinál ilyet.. hanem ha fiatal korban kerülnek egymás mellé akkor a gyereknek még nem nő be a feje lágya..

Éljen a szegregáció!

2010. dec. 16. 22:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Az előző vagyok..

Csak gondoltam nem olvastok végig egy regényt, úgyhogy két részletben.

Nem rég hallottam, hogy a vörösiszap katasztrófa áldozatai közt bőven vannak romák, akik rengeteg adományt kaptak. Mint kiderült, sok volt a felesleg és ezeket nemhogy valami vöröskeresztnek adták volna, ehelyett eladták.

Sőt ami ennél is súlytóbb, hogy a mucsaröcsögei pereputtynak is szólnak és sorbaálltak ők is az adományért, holott semmilyen formában nem voltak érintettek!

Aztán olyan is volt hogy hazavittek egy pár vödör iszapot és bekenték a szekrényt, a falat 1-2 helyen.. De addig nem jutott el a szürkeállományuk, hogy a ház külső felén nincs iszap.. Hebegtek-habogtak és ennyi volt!

Hogy valakinek ennyi bőr legyen a képén, amikor más emberek barátokat, családtagokat vesztettek el, ők meg pár ezer, vagy netán 10milliós összegekre pályáznak teljesen jogtalanul ez felháborító!

Persze ki vagyok én, hogy ítélkezzek akárki felett is..!

17/L

2010. dec. 16. 22:22
 14/18 anonim válasza:
Azér tagadják le mer mocskos cigányok ennyi.
2011. máj. 25. 16:38
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem vannak közeli cigány barátaim (egy család). Ők maguk megmondják, hogy nem szabad cigányokkal foglalkozni, mert a nagy részük rossz, és benne van a vérükben a bűnözés, agresszió, hazudozás.

Ha már a cigányok maguk mondják ki ezt, akkor csak van benne valami....

Mellesleg: a cigány az egyetlen népcsoport, melyet kivétel nélkül minden országban utálnak. Ennek ugyan mi lehet az oka? Miért nem utálja senki a svábokat, kínaiakat stb. ?

2011. máj. 25. 18:48
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia !

Minden nép között vannak,bűnözök,csalók,hazugok,aljasak,fellengzősek a másikat lenézők fölényes viselkedésűek,fehérgalléros bűnöző politikusok akik ugye nem cigány származásúak.

Valamint luxus autókkal parkoló nagymenők akik valamelyik rokonuk mozgáskorlátozott kártyáikkal parkolnak ingyen.

Remélem nem sokáig na ennyit akartam.

2011. máj. 26. 04:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Ritkán hallok olyan tettesről, aki beismerné a bűnét. Ez nem egy cigányspecifikus jelenség.
2011. máj. 26. 06:50
 18/18 anonim válasza:

Ez akkora idiótaság, hogy mert a cigányog 99% a lop, hazudik, stb, de az 1 °a jó és becsületes, attól még nem lesznek a cigányok jók...

a cigányoknak a vérében van a lopás és a hazudás, csak vannak akik le tudják gyűrni magukban...

és főleg azon múlik hogy ki lesz jó hogy otthon mit látnak....

egyébként én kifejezetten kedvelem azt az 1 százalékot...

a cigányok azt hiszik hogy azért itélik el őket mert cigányok, és nem veszik észre hogy az senkit nem érdekel, de az viszont igen, hogy rendszeresen lop....

2011. máj. 26. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!