Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » A cigányok miért tagnak le...

A cigányok miért tagnak le MINDENT amit ŐK tettek?

Figyelt kérdés

Nem vagyok rasszista, ezt itt leszögezem, de nagyrészt a romáknál vettem észre, hogy ha valamit elkövettek(a simlis, csalós, hazudósoknál), akkor mikor lebuktak, és rákérdeztek, a végletekig tagadnak, hazudnak, ráfogják a másikra... És az a szégyen, ha egyértelmű a dolog, akkor is kitalálnak valami néha röhejes hazugságot. Pl. Volt a TV-ben, hogy beálltak a ladával a parkolóba a mozgáskor. parkolóhelyére. Mit mondtak, hogy nem tud olvasni, azért állt ide! És kérdezték, ha nem tud, hogy kapott jogosítványt, és akkor hebegtek-habogtak...

Osztályban is van 2-3 kedves igen barátságok roma, és ha nem tanulnak, mert ro*adtul nem érdeklik őket, csak muszáj bejárni, akkor előadják, hogy nem voltak itt, nem tudták, elhagyták a füzetet... És ha valami történik velük, ha a tanárt se érdekli, akkor utána, anyázzák a tanárt, hogy milyen szemét k*cs*g, és 1 hétig erről beszélnek, hogy milyen b*rom a tanár. Szóval kell nekik egy kis indok, és azon képesek hetekig balhézni...

Miért nem képesek beismerni a dolgot, ha már egyértelmű, és legalább becsülettel elviselni, azt amit ők tettek???

2010. nov. 27. 20:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
Pont azért mert cigányok, ilyen a természetük, sose fognak megváltozni.
2010. nov. 27. 20:36
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezt hívják cigánykodásnak amikor semmit nem ismernek el.
2010. nov. 27. 20:41
 3/18 anonim ***** válasza:
31%

Már megint az általánosításnál tartunk, te most milyen választ vársz tőlünk, olyat, ami neked megfelel és értsünk egyet veled, vagy ellentmondhatok? Én ismerek normális(abb - mert ugye a mai világban rengeteg ember viselkedik ostobán és igazságtalanul) cigányokat (mondjuk én falusi vagyok, és inkább az ide költözött romákkal szokott gond lenni).

Aki hazudik, csal, lop attól mégis milyen becsületességet vársz el, de ez ugyanúgy vonatkozik másokra is, vagy hogy gondoltad? Ha valaki rossz ember, akkor az rossz ember, értelmetlen a kérdést feltenni, hogy miért... Ott keresni a becsületességet, ahol addig nem volt, fölösleges, mert vagy valami nyomós oknál fogva megváltozik valaki (börtönbüntetés), vagy csak színleli a becsületességet.

2010. nov. 27. 20:44
 4/18 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok: "ott keresni a becsületességet, ahol addig nem volt" - ez kicsit félreérthető, ezt én a becstelen emberekre értettem, én nem vagyok és sose leszek olyan, akinek előítéletei vannak.
2010. nov. 27. 20:47
 5/18 anonim ***** válasza:
19%
Pont azért, amiért a amgyarok is meg minden nép a világon.
2010. nov. 27. 20:47
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem általánosításra megy ki

Minden cigány ilyen csak van akinek nem kell előhúzni a hazudós énjét

Pl hallottam olyat a börtönben hogy: anyu haljon meg hogy nem én voltam, ha nem hisz nekem az öcsém vesszen meg

Amekkora bajkeverők, akkora pofájuk nincs elismerni amit tettek

23/F

2010. nov. 27. 20:50
 7/18 A kérdező kommentje:

"Nem vagyok rasszista, ezt itt leszögezem, de nagyrészt a romáknál vettem észre,"

Nem, de pl az osztályban a többi ember akik magyarok, ha valamit olyat tettek, és egyértelműen lebuktak, akkor csöndbe maradnak, nem kezdenek el még jobban hazudni, vitázni...

Nem csak a rimákra értettem ezt a kérdést, csak náluk jobban észre veszem, ha ilyen történik. Mondjuk az is igaz, hogy folyton feltűnősködnek, hangoskodnak, üvöltöznek, nem bírnak csöndben beszélni...

2010. nov. 27. 20:57
 8/18 anonim ***** válasza:
22%
A magyarok sem különbek. De ezen a fórumon is sok nem cigány fiatal anyázza a tanárát. Ezt teszik az iskolában is. Ez nem csak a cigányok szokása.
2010. nov. 27. 20:57
 9/18 anonim ***** válasza:
7%

Miért, te nem tagadnád le, ha elkövetnél valamit?

A kérdést inkább úgy tedd fel, miért követik el. De nem a "cigányok", hanem a bűnözők.

2010. nov. 27. 21:15
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem tagadnám le, mivel nem követném el, semmi érelme tagadni, előbb-utóbb minden kiderül!
2010. nov. 27. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!