Az amerikaiak tényleg buták? De miért?
de bazz, azért PÁRIZS, az PÁRIZS.
Nem Magyarország érdekel engem, hanem az, hogy nem tudja, mi az a FRANCE, hogymi PÁRIZS, Budapest NEM ÉRDEKEL, Párizs alapműveltség, egyenértékű Londonnal vagy Berlinnel, vagy akár Rómával.
Történelem is 0, mert Párizs a FRANCIA BIRODALOM fővárosa, a franciák pedig az egyetlenek, akik a Monroe-elv nem tudott meghátráltatni. Mondroe-elvet csak tudják.
Mi is tanulunk egy kicsit amerikaiakról, akkor egy kicsit ők is tudhatnának a 19. század egyik legnagyobb országáról (Napóleon birodalma)
A történelemórán meg én sem azt sajnálom, hogy nem a Honfoglalást tanulják, mert nekik 300 évük van.
Azt meg nekem senki ne mondja, hogy Párizs helyi ismerete olyan nagy dolog. Amerikaiaknak ismeriük kellene, elvégre Franciaország is a gyarmatosítója volt, ha ezt sem tanulják, az gáz.
Ti sem vagytok különbek, ti is a média hatására egy egész nemzetet beskatulyáztatok.. Mert egy ribanc ott szerepelt a TV-ben?!
Mi lenne, ha egy külföldi a magyar TV alapján elítélne minket?
Hány hányadék műsorból vehetnének példákat??
Hány visszataszító, ostoba ember van a magyar TV-k képernyőjén??
utolsó igazad van:)
vegyük például brigbrother valóságsó...egy szerencsétlen nimfo mániás za egész banda, és ezt nézi a fél ország negyedszerre.-.-"
Ja, ha megnézed a nézettségmutatókat, akkor a magyarok többsége is igénytelen..
Mindenki ezzel az egy szőke amerikai nővel jön, hogy az milyen hülye, és akkor a maradék 310 millió is..
Amúgy 310 millió emberből tényleg rohadt könnyű ilyeneket kihalászni... Mikor minden tévéműsort ők csinálnak, minden mozifilmet, könnyűzenét, facebook, youtube, videójátékok, meki és 100 másik nevű meki..
Persze hogy úton útfélen amerikaiakba, amerikai dolgokba, szokásokba botlunk... És foglalkozunk is velük, mert hatással vannak ránk..
Egyszerűen az élet minden terén ott vannak, mindenki életében; persze, hogy észrevesszük őket, a hülyéikkel együtt..
Ennyi, aki ezek után még is azt az ostobaságot vallja mind eddig, nyugodtan olvassa a Blikket, nézze a TV2, RTL, story, viva és társait; és még primitívebb szintre jut mint az az egy szem buta amerikai nő..
(Amúgy ha hülyét csinálsz magadból, az is lehet reklám. A botrány akár ingyen reklám is lehet a sztároknak, mert mindenhol benne lesznek a bulvármagazinokban és műsorokban.)
Előzőnek:
nagyon intelligens vagy, a magyar változatban láttalak szerepelni...
http://www.youtube.com/watch?v=s233IA1f2L4
nesztek, itt vannak a nagy magyar EGYETEMISTÁK.
legyünk büszkék a fejedelmünkre, és oltsuk amerikát ezaz, hátra azzal előbbre jutunk!
gyökér irigy szánalmas magyar emberek.fogjátok már fel, hogy ők mindenben jobbak nálunk!undorom tőletek.-.-"
Amerika <3
előző kettő író ugyanazon személy amúgy...
Amúgy van igazság abban amit ír, de az a stílus, ahogy előadja, már visszataszító. Szánalmasan fogalmaz, ilyen kis ostoba tini módjára szmájlizik, meg adja elő magát. Nagyon hiteltelen, végtelenül bunkó és arrogáns.
(Témától független, nem cáfolom amit mond, mert hosszú időket voltam az USA-ban)
Csupán az író személyérül szóltam.
A válasz írója 51%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 12-02 22:20
Igen volt egy buta no aki TV ben eszerint szerepelt de van sok ilyen Amerikaban ez teny es valo. De szerintem Magyarorszagon se kell sokat menni, hogy talalj ilyen embereket akik ennyire butak! Arrol nem beszelve, ha a suliban tanul is az ember Europarol vagy Franciaorszagrol utana egy ido utan elfelejti megpedig azert mert ezen orszagok nincsenek a koztudatba! A hirekben nem szerepelnek nap mint nap, nincs sok Francia termek esteleg par ruha marka es parfumok stb. film se sok megy Europai es lehetne sorolni. A Magyar ember ha jol tudom tanul Afrikarol is az iskolba es par arab orszagrol vajon hanyan emlekeznenek a fovarosokra? Ha meg tenyleg annyira butak az Amerikaiak ennek ellentmond, hogy megis minden sokkal gordulekenyebben simabban megy mint pl Europa keleti orszagaiban ahol ami kocka guritjak ami kerek viszik...es ezt nem en mondom hanem akik ott elnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!