Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Németek vagy franciák?

Németek vagy franciák?

Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 15:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is az egyik vicces vagyok. (etiópok)

Sajnos nem tudtam, hogy mit akarsz kérdezni!

Ha szeretetről van szó, akkor én úgyanúgy szeretem a németeket is és a franciákat is, ahogy az angolokat, a dánokat, a finneket, az oroszokat, a lengyeleket, a románokat..., mint a szomszédomat, a kollégámat vagy bárki mást! Egy nemzetet nem lehet szeretni, csak egyes embereket! Úgy, ahogy utálni is csak egyes embereket lehet, függetlenül, hogy milyen nemzethez tartoznak, vagy melyik ország állampolgárai! Ismerek nagyképű, bunkó németet, ismerek rendes románt, ismerek bunkó erdélyi magyart, ismerek kedves, barátságos szlovákot is. Ezeknek az ellenkezőjét is.

2010. nov. 2. 18:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Németek!!!!
2010. nov. 2. 19:29
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Német. De francia autónk van :D
2010. nov. 3. 10:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Franciák!!! (L)

Németeket UTÁLOM.

16/L

2010. nov. 5. 01:10
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Németországba is és Franciaországban is különböző emberek élnek,szóval nem lehet általánosítani sem egyiket,sem másikat.Mondjuk a Franciák többsége nagyképű,de vannak köztük normálisak.És nekem a Németekkel sincsen semmi bajom.
2010. nov. 9. 18:04
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon bírom a franciákat, szóval naná hogy őket választom:D

Ki is akarok majd költözni Dél-Fro-ba, bár ez sajnos még csak terv.

2010. dec. 4. 17:01
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
DE van olyan,h vki egy nepet szeret. En pl. imadom az egesz francia bagazst,ugy ahogy vannak:) Szooval FRANCIAK! A nemetek hangosak,tapintatlanok es bunkok. Legalabbis a turistak.
2011. jún. 3. 23:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Németek
2011. okt. 4. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!