Simon Petrikov kérdése:
Miért tolnak túl ennyire mindent az amerikaiak?
Figyelt kérdés
Erre gondolok például: [link]
Lehet Európában is mém lett volna a dolog, de azon kívül valószínűleg csak egy lábjegyzet lett volna Európában ha innen indult volna
júl. 8. 09:01
1/11 anonim válasza:
Ezt én sem értem. Sokkal dögösebb, ha zsoltárok idézget...
2/11 A kérdező kommentje:
Ok coomer
júl. 8. 09:22
3/11 anonim válasza:
Felkapott videó, sok nézettséget hozott, és most próbálják meglovagolni a trendhullámot.
4/11 anonim válasza:
Mi van itt túltolva? Ez is csak egy lábjegyzet. Legalábbis amerikai szemmel.
5/11 anonim válasza:
Nálunk meg celebeket csinálnak a csőcselékből. De majd Isten elpusztítja szodoma és gomora romlott népét...
6/11 A kérdező kommentje:
#4:
Ami amerikai szemmel vsak egy lábjegyzet, an európai szemmel nem feltétlenül.
júl. 8. 10:44
7/11 anonim válasza:
@6 Európában is lett már milliós megtekintésű mém macska, meg kutya, meg ember is, meg sokminden más is
8/11 A kérdező kommentje:
A mém nem is baj, még ha nem is annyira vicces szerintem (szerintem olyan mint egy munkahelyi vicc) de hogy az történik amiről ez a cikk szól már túlzás szerintem.
júl. 8. 13:10
9/11 anonim válasza:
Hát én ezt a csajt eddig CSAK magyar oldalakon láttam emlegetve, szóval nem hinném hogy az amerikaiak tolják túl.
10/11 Közveszélyes Kontár válasza:
10milliard felett vannak az emeberek a foldon eurupaban 1milliard allatt vannak
milyen nemzetisegek neztek meg?
nincs semmi kulonos videoban amugy
vagy te is erre gondoltal hogy akkor miert felkapott? ha mas videoban nem csinalts eddig, akkor ez van, elso volt a sorban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!