JAPÁN különleges specialitásait össze lehetne gyűjteni? Érdekességek melyik a hihetetlen? TESZT Mi maradt ki ?
Honnan tudjuk, te mire gondolsz, hogy szerinted mi maradt ki? A fűthető wc deszka? A rengeteg ízű KitKat? A cipő levétele, amikor belépnek valahova és a külön papucs a wc-be? Hogy nyilvánosan nem illik orrot fújni?
Elég sok olyan tényező van még, ami az európai turistának furcsa.
Rízs wazzeg…
A “hai” szó jelentése abban a kontextusban az, hogy “értem” vagy vettem az adást.
Meg “szálljon árra”… az inkább “szájonárá” és tudtommal ezt akkor mondják, amikor vélelmezhetően soha többé nem fognak találkozna az életben. Szóval nem viszont látásra.
EDDIG 14-et számoltam össze, fel lehetne menni 20-ig ???
például +1 : Kötelező Munkahelyi torna munkaruhában reggelente..... van még valami ???
Professzor ugyan nem vagyok, de már jó pár éve Japánban élek.
Rizsboltba még egyszer sem tettem be a lábam, mert bármelyik élelmiszerboltban lehet kapni rizst. (Meg Amazonon, meg bárhol máshol is :D)
Vegetáriánus étel... hát, ha neked a hal, polip, rák, tengerisün, stb vegetáriánus, akkor oké :P
Reggeli torna munkahelyen - ez is egyre kevésbé jellemző, a Covid (szerencsére) ledarált egy csomó szükségtelen tradíciót.
Szálljon árra - erre inkább nem kommentelek, mert kitiltanak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!