Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Hogy tudják megkülönböztetni,...

Hogy tudják megkülönböztetni, kivel érdemes keménykedni, kivel nem?

Figyelt kérdés

Akik szeretnek kötekedni,balhézni,mi alapján döntik el,kibe kössenek bele? Kik azok,akik könnyű prédák?

Engem például állandóan megtalálnak ezek az ösztönlények,meg a hozzám hasonlóakat,míg mást békénhagynak.

2023. jan. 8. 17:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

Te is olyan fészbúkos kommentelős nagymama vagy, aki szerint minden csak szeretetből és gumicukorból van?

"Az a félénk,aki BÁNT MÁSOKAT. A nagypofájúak a leggyávábbak."

Ted Bundy a világ egyik legkevésbé gyávább és legférfiasabb embere. Ha ránézel, nem az jut róla eszedbe, hogy "Jujjj, de felénk!". És bántott másokat. Akkor most mi van?

2023. jan. 8. 20:37
 12/15 A kérdező kommentje:

Aki bánt másokat,az gyenge,gyáva. Akkor kötnek bele valakibe,ha magukkal van bajuk.

Amúgy én SPECIEL úgy gondolom, rohadtul nem kellene senkinek senkit bántania! Én mit ártottam ezeknek a férgeknek????

ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI!

Ha én nem bántottam senkit sem, engem se bántsanak!

2023. jan. 10. 16:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

11:

Ted Bundy fiatalon félénk, önbizalomhiányos volt, a későbbi magabiztossága valószínűleg kompenzáció volt. Ahogy egyébkémt nagyon sok más agresszor is gyenge belül.

2023. jan. 10. 16:11
 14/15 anonim ***** válasza:
91%

Bántottak?

Ahelyett, hogy a képzelt vagy valós erkölcsi fölényed próbálod nyafogva bizonygatni itt a gyakorin, inkább menj el valamilyen küzdősportra.

Akkor megtanulsz beleállni egy küzdelembe, felállni valakivel szemben, és ez látszani fog a viselkedéseden és a tartásodon. Csökkentve ezáltal az esélyt, hogy újra bántsanak.

2023. jan. 10. 16:12
 15/15 NTBS ***** válasza:
Megérzik. Sajnos.
2023. jan. 11. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!