Szerintem a romáknak volt a legtöbb eszük, hogy diszitáltak indiából és felvették a kereszténységet.Szerintetek?
Figyelt kérdés
Most nem azokra a romákra gondolok akik itt is mélyszegénységben vannak hanem akik betudtak illeszkedni,dolgoznak stb
A rasszista komenteket azonnal jelentem!
2022. nov. 29. 05:59
11/11 anonim válasza:
Sok sikert, bár azért a helyedben készülnék arra, hogy nagyon jó nyelvtudást várnak el, valamint érdemi tanulmányi és munkai hátteret, legalábbis ha nem mosogató szeretnél lenni.
Nem tudom milyen szövetségekről írsz, azért költöztem ide, mert szeretem a skandináv kultúrákat (norvégul is folyékonyan beszélek) valamint a párom is idevalósi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!