Szerintem a romáknak volt a legtöbb eszük, hogy diszitáltak indiából és felvették a kereszténységet.Szerintetek?
Most nem azokra a romákra gondolok akik itt is mélyszegénységben vannak hanem akik betudtak illeszkedni,dolgoznak stb
A rasszista komenteket azonnal jelentem!
El kell, hogy keserítselek, de a cigányságnak nagyjából az 1%-a az, ami valóban, érdemben képviseli a középréteget. A többség vagy a tipikus putriban él vagy bűnből meggazdagodott.
Indiában is élnek keresztények és Magyarországon is élnek buddhisták, szóval semmi értelme a gondolatmenetednek, főleg úgy, hogy a cigányság nagyrésze semmibe veszi az európai és a keresztény (írom ateistaként) értékeket.
Te aztán otthon a kanapéból biztosan tudod a százalékokat🤣
Pont az ilyen felfogású emberek miatt nem halad az orazág 1ről a 2re, de megis érdemlitek a sorsotokat.Biztos te is várod a turul felemelkedsét mint a gazdád. De elkell hogy keserírtselek én is,magyarország mindig is egy utolosó nyomor telep lesz európában
Lassan már öt éve (huszonnégy éves korom óta) élek Norvégiában, de ezt te biztosan jobban tudod.
Csupán a saját tapasztalataim alapján ítélkezek és azok alapján a cigányság elenyésző aránya értelmes ember. Minden nemi erőszakot, lopást és garázdaságot a családom és a barátaim körében cigányok követtek el. Általános iskolában és gimnáziumban is a cigány osztálytársaim voltak a problémásak, őket kellett eltanácsolni.
Ha szerinted Magyarország ennyire nyomorúságos hely (valóban számtalan problémával küzd), akkor miért is örülsz ennyire, hogy a néped már évszázadok óta itt van? A keresztényi hitedet Indiában ugyanúgy gyakorolhatnád.
Ha ezt a hozzászólásodat komolyan gondoltad, akkor neked feleslegesen magyaráznám, érezhetően túlságosan szűklátókörű vagy hozzá, ugyanakkor bármikor kijöhetsz, hogy te magad ismerj meg más országokat és más életstílusokat, így a saját tapasztalataid alapján alkoss véleményt.
Azt azért elárulom, hogy "a nyugat" nem elkorcsosult és nem is anti-"keresztény".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!