Betartjátok a mindenszentek , halottak napjai tiltásokat?
Figyelt kérdés
Csak érdekességként kérdezem. Tilos a mosás,meszelés, varrás , takarítás ezeken a napokon és elvileg az egész hét tiltás , a halottak hete. Kicsit babonás vagyok :D2022. nov. 1. 11:00
11/18 anonim válasza:
Nincsenek ilyen tiltások. Ez csak babona. Nem is hallottam még róla, de eszemben sincs betartani.
13/18 anonim válasza:
Most hallottam ezekről először és továbbra se fogom betartani őket. Nem szeretem ezeket az "x napon tilos ezt csinálni és y napon muszáj ezt enni" dolgokat.
15/18 anonim válasza:
Akkor most ezért nincsenek nyitva a boltok?
16/18 Metionin válasza:
Nem is tudtam ezekről, sosem tartom be. Még ha tudnám sem izgatna, anyám mondogatta régen hogy pl. újévkor sem szabad ezt meg azt de letojtam mindig.
17/18 anonim válasza:
Én is most hallottam először. Én nem hiszek ezekben, de amíg az én életemet nem befolyásolják, gátolják addig engem nem érdekel hogy ki csinilja meg, és ki nem
18/18 anonim válasza:
Valóban voltak a nőkre vonatkozó "dologtíltó napok", valószínűleg azért, hogy ők is pihenhessenek, ha már a háztartásban vasárnap is kell dolgozni. Tudom, az állattartásban is kell.
#13 Nekem is elegem van abból, hogy x napon bizonyos dolgokat nem szabad enni, mert csak, és y napokon kötelező, szintén azért mert csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!