Miért van az hogy Európában több millió kínai él és sehol nincs kinai sír vagy urna?
???????????????????????????
Mert Kínában temetkeznek,hagyomány
A kettő nem tudom, hogy vág össze, mellesleg nem minden magyar film idióta..
Azért nincs kínai magyar földbe temetve,mert mikor egy meghal közülük, a családja hazaszállítja a hamvait.
Ott még létezik temetkezési kultúra + a halottjaikat is jobban tisztelik, mint mi magyarok.
Persze, igazatok van, a filléres kacatokon arra spórolnak, hogy a hallottjaikat több 100 dolláros repülőjegyeken haza reptessék.
Szerintem a feltámadás azt jelenti kínaiul: tavaszi tekercs vagy édes-savanyú mártás, de lehet, hogy tán pekingi kacsa...
Bocs, kérdező, de kommented alapján elég idiótának tartalak, és ami azt illeti, nem értem, miért nem a kérdésed kommentjét tetted fel, mint kérdést ( a humor kategóriába, vagy legalábbis a szórakozáson belül a filmeknél...), de bánom is én, tényleg egy bolond százat csinál, mert itt is méltatlankodott vki, hogy tényleg a hazaszállításra gyűjtenének - e a kínaiak?!
Igen, képzeld el, olyan összetartás van a kínai emberek között ( és nem csupán családon belül ), hogy lehet, hogy éhbérért ( se ) dolgozik egész életén keresztül, de a szokások, tradíciók, egyáltalán a CSALÁD szent és bármit feláldoznak egymásért, azt a pénzt is, amin lehet, hogy pont Te nyugati kocsit, kétszintes házat veszel, meg évente befizetsz egy luxusnyaralást!
Ennyit az értékekről!!
Előző még:
Ja, bocs, most látom csak, ezt Te magad írtad Kérdező!
Tényleg no komment!
Nem azért mondom, de a legtöbb kínai nagyon csóró, miből lenne ezeknek pénze a drága szállításra?
Nem tudni mi lesz belőlük, de nem kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!