Ha Magor leszármazottai magyarok, akkor Hunor leszármazottai kirgizek?
Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 08:59
2/7 anonim válasza:
Szerintem egy liberális értelmiségi a kérdező.
3/7 meszike91 válasza:
Ezek csak legendák. Annyira is kell komolyan venni őket.
4/7 anonim válasza:
Ha egy pillanatra valoságnak tételezzük fel az állitásodat és a kérdésedet akkor szerinted ilyen beltenyészet (Egy ösapa!!! Azután meg a testvérek egymás közötti szaporodása?) eredménye lehet a két nemzet?
5/7 anonim válasza:
"Egy ösapa!!! Azután meg a testvérek egymás közötti szaporodása?"
Mivel korábban a genetikai rendellenesség nem volt ilyen mértékű, nem volt gond a közeli rokonok gyermekvállalásával. Tökéletes genetikával pedig semmi esély genetikai defektusra. Tehát biológiailag lehetséges
6/7 anonim válasza:
Mint két tojás. Tegnap például szarvasvadászat közben olyan jól elbeszélgettem egy kirgizzel, hogy azt hittem magyar. Még a kumiszából is megkínált a tesó.
7/7 manly válasza:
Hunor leszármazottjai a hunok.Hunor és Magor két egytestvér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!